Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kardeşim bende aim tam kafaya gidiyor acınca siz ayarları yapmadan direk hileyi acmısınız belli oldu . size söyle yardımcı olayım aim bot kısmanda x Axis bide Y Axis var onları 6 x yap akm le 50 metredeki adamın göhüs kafesine nisan alıyor tarayınca kafaya gidiyor mermi dene gör derim uzaktaki adamı vurmak istiyorsan tek tek sıkacan kardeşim bukadar basit. hadi iyi günler :)
Kardeşim kar98 veya awm gibi silahlar nasıl olcak kardeşimm benim

Üye
7 HİZMET YILI
beyler hile acılıyor ama hiç bir şekilde çalışmıyor bilen varmı acaba
Post automatically merged:

kardeşim ozaman git al 120 dolara aylık :D magic bulletli istedigin yere sık adamın kafaya gitsin mermi sonrada ban ye ağla.

kardeş hile bende şu anda denedim çalışmıyor bilgin var mı acaba yardımcı olabılır mısın

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
kolsuzsunuz aimbotla bile :D oyunu oynuyamıyorsunuz ya yuh diyorum
kolsuzlukla ne alakası var araplara karşı daha üstün olmak için bişeyler istiyoruz sen kuş beyinlimisin yoksa tipinmi öyle gözüküyor adamlar tek atıyor görmüyormusun gözünmü kör

alakası yok ben 6x 8x farketmez hepsinde kullanıyom hiçbişey olmuyor ha yakın mesafeden bizimkide vuruyor biz uzaktan bahsediyoz burda gelip milleti meşgul etme akıllı fatih ranklı arkadaşım

sen istediğin kadar iyi oyna aimbot INT gibi vurmuyor işte kabul edin şunu artık yavvv adamlar 300 350 400 metreden tek atarken biz vurmak için uğraşıyoruz ama vuramıyoruz tabikide

Son düzenleme:
x Düklüğü
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Üye
6 HİZMET YILI
aimbot taki x axis y axis x2 x6 x4 x3 vesayre felan degıstırsek ban yermıyız ? bide aımbot ve adamları gorme kullanıyorum ban rıskı nedir

Üye
7 HİZMET YILI
aimbot taki x axis y axis x2 x6 x4 x3 vesayre felan degıstırsek ban yermıyız ? bide aımbot ve adamları gorme kullanıyorum ban rıskı nedir

bende uzun süredir kullanıyorum dediğin şekilde sorun yok ban lanmıyor. rahatca kullabılırsın. yalnız su an bende çalısmıyor. genel bi sorun mu var bilmiyorum

Üye
6 HİZMET YILI
bende uzun süredir kullanıyorum dediğin şekilde sorun yok ban lanmıyor. rahatca kullabılırsın. yalnız su an bende çalısmıyor. genel bi sorun mu var bilmiyorum
sende axis kacta kanka ayarlarını soyelermısın bana ?

ya bide bu axisi istedigim gibi yapabılırmıym x2 x6 x3 x1 felan yapsam yada kapalı tutsam ban bu axis ban yedirirmi kullanan varsa soylesın ya

Üye
6 HİZMET YILI
suanda calısıyor hıle ama ıkıde bır kapanıyor ya bana ayarlarını soylermısın dedııgn sekılde tam kafaya mı nısan alıyor pekı ?

Üye
7 HİZMET YILI
sende axis kacta kanka ayarlarını soyelermısın bana ?

ya bide bu axisi istedigim gibi yapabılırmıym x2 x6 x3 x1 felan yapsam yada kapalı tutsam ban bu axis ban yedirirmi kullanan varsa soylesın ya

evet tabiki kendine göre ayarlayabilrsin. hayır yedirmez ben uzun zamandır kullanıyorum sıkıntı olmadı. ama sen de şu anda açılıyormu onu demedin bana

evet tabiki kendine göre ayarlayabilrsin. hayır yedirmez ben uzun zamandır kullanıyorum sıkıntı olmadı. ama sen de şu anda açılıyormu onu demedin bana

tamam msjı simdi gördüm. iyi sende açılıyormus sonuçta. bende hiç açılmıyor. hile açılıyor ama aktif olmuyor

Üye
6 HİZMET YILI

tamam msjı simdi gördüm. iyi sende açılıyormus sonuçta. bende hiç açılmıyor. hile açılıyor ama aktif olmuyor
sen kac aydır axisle oynuyosun hem zaten ban atsaydı aımbot kullanırken atardı axis aımbotun bı ayarı dımı yanı
aımbotla oynarken atmıyorsa axisi istedigimiz gibi ayarlarız atmaz bence sence ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
sen kac aydır axisle oynuyosun hem zaten ban atsaydı aımbot kullanırken atardı axis aımbotun bı ayarı dımı yanı

aımbotla oynarken atmıyorsa axisi istedigimiz gibi ayarlarız atmaz bence sence ?

rahat 5 6 aydır oynuyorum. evet aimle ban atsa coktan atardı. o yüzden rahatca ayarları yapıp oynayabilrsin

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
hiç ölmeyiz ölemi yiyiyosa sekmemeli arapları da alsanada göreyim asıl sen kendine güldürtme sekmeme ile aimbotu birmi tutuyorsun sekmeme ile 300 400 metre hiç fark etmez her yerden vurabilirsin aimbotla uzakları vursanada göreyim haybeye laf sallıyorsun atıp tutma hesabı seninkisi. Oyunculuk deneyiminden ve ağlamaktan bahsediyorsun aimbot ile vuruyorsun bunun şimdi neresi oyunculuk deneyimi oluyor hile kendisi vurursa vurur vurmazsa vurmaz ki vurmuyor ağlama konusuna gelince ağlamıyorum sadece aimbot düzeltilsin daha iyi birşeyler getirilsin diye isteğimi bildiriyorum ve bunada hakkımız var sen zurna gibi hemen atladığına göre ağlamak senin gibi bebelere yakışır yaşın daha 10 veya 12 herhalde bu yorumu yazdığına göre daha yaşın küçük belli.
adamda sekmeme vardı kafadan akm le vurrarak öldürdüm adam 4 kişiyi öldürdü beni öldüremedi oyunculuk var bende bide taktikli oynadım ne yaparsa yapsın hoplarken zıplarken beni vuramaz. yaşım 27 kardeş kafanmı güzel ! ben aimi pek fazla kullanmıyorum uzak mesafede zaten elle ateş ediyorum awm varsa zaten kafadan alıyorum hadi simdi git baska kapıda zırlaokey. 10 12 yasında diyor aynı bu ismi facebook a instegrama yaz kim oldugmu gör ona göre hitap et yoksa seninle urasırım anladınmı dingil. kafanı kopartırım senin adam gibi konus büyüklerinle yoksa senin icin hiç iyi olmaz seni bulurum kızgın demirin üstüne oturturum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...