Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bypassız sadece esp acip belli etmeden oynasak ban riski varmi ?

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Will it still work? There is a new season in Pubg Tencent game. According to what is said, they are going to reinforce the antitramps. :thonkie:

Üye
7 HİZMET YILI
Hala bypass kullanan varsa alkışlıyorum :))
Bypass kullanan kaşıntısı olan demektir son 1-2 haftadır :)
Cesaretinize hayran kaldım dostlar..
Dword a gelince... Aim açmadan oynarsan bir sorun yok gibi .10-11 kez oynadım. Bişi gözükmüyor. Ama aralarda bazı fonksiyonları çalışmıyor nedense..
Loading olmamış da olabilir. Hatırlamıyorum şuan .

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Gençler lütfen yazmadan önce forumda yazılanları okuyun. bu kadar adam boşuna ifade etmiyor derdini.

BYPASS'I KULLANMAYIN.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Hala bypass kullanan varsa alkışlıyorum :))
Bypass kullanan kaşıntısı olan demektir son 1-2 haftadır :)
Cesaretinize hayran kaldım dostlar..
Dword a gelince... Aim açmadan oynarsan bir sorun yok gibi .10-11 kez oynadım. Bişi gözükmüyor. Ama aralarda bazı fonksiyonları çalışmıyor nedense..
Loading olmamış da olabilir. Hatırlamıyorum şuan .

Neredeyse bütün sezon kullandım bir kere 10 dakika yedim o kdar kişiye göre değişti by-passta banlar şanslıydım baban denk gelmedi

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Yeni sürüm 1.4.5 gelene kadar kullanmayın arkadaşlar kaldırın emülatörden sonra pişman olursunuz bi faydası olmaz.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Forumda ByPass'ın güncellendiği yazıyor kullandığın 2.Programı söyler misin? Uçmalı kaçmalı olanı.
Uçmalı kaçmalı dediğin şey vip hilelerde var. çoğunu biliyorum ama burda paylaşmak yasak. Aynı zamanda o hileleri kullanan hiç bir eleman kalmadı. ismini vermeyeceğim, güdümlü mermi veya terminatör gibi rekabet ettiğim adamlar ve arkadaşlarım bile o uçmalı kaçmalılardan, asansör, high jump, fast car. ban yedi. Bilindik bir hile VN, güncellemeden önce çoğu kişiye ban attı. insanları kurcaladım biraz ve bi hileci discordundayım, sadece esp açmışlar oyun sonu banlanmışlar. Onun için cıvıklık miktarını iyi ayarlamalısınız. Dword candır gerisi heyecandır.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Uçmalı kaçmalı dediğin şey vip hilelerde var. çoğunu biliyorum ama burda paylaşmak yasak. Aynı zamanda o hileleri kullanan hiç bir eleman kalmadı. ismini vermeyeceğim, güdümlü mermi veya terminatör gibi rekabet ettiğim adamlar ve arkadaşlarım bile o uçmalı kaçmalılardan, asansör, high jump, fast car. ban yedi. Bilindik bir hile VN, güncellemeden önce çoğu kişiye ban attı. insanları kurcaladım biraz ve bi hileci discordundayım, sadece esp açmışlar oyun sonu banlanmışlar. Onun için cıvıklık miktarını iyi ayarlamalısınız. Dword candır gerisi heyecandır.

Dediğini kullanıyorum aylardır sadece esp açık hiç bir problem olmadı.millet abanıyor ne varsa açıyorlar sonra güm iyi de oluyor bokunu çıkarmanın alemi yok

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bende şuan sadece esp kullanıyorum ama o uçmalı kaçmalı olanı hiç yapmadım denemedim bile zaten orjinal hesapta denemem

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Dediğini kullanıyorum aylardır sadece esp açık hiç bir problem olmadı.millet abanıyor ne varsa açıyorlar sonra güm iyi de oluyor bokunu çıkarmanın alemi yok
rekabet edecek adam kalmadı. 1400 güdümlü mermisi vardı adamın 2 sezondur. onu her geçişimde rahatlıyodum. şimdi uyuz hileci araplar veya çinlilerle uğraşıyorum :(

Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar sabah oyun guncellendi hile ile ilgili bir çalışma yapılmış olabilir 8. sezonun gelmesiyle bende aksam 10 kadar veri erisimim engellendi

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aga neden bu kadar kasıyor bütün ayarlar en düşükte 8 gb ram 2 gb ekran kartı var anlamış degilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...