Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bahsettiğin türde hileler free değil. Private olarak satılıyor. Türk olan arkadaşlar dalgaya vurmuş mevzuyu. Ücretsiz hilelerin sıkıntısı fixlenebiliyor olması. Şuan kaç yamadır sıkıntısız fix yiyip ban atmayan bir hile bizimkisi. Tamamen safe, ve oto :) Biz paralı satsak aklınıza gelebilecek her özelliği ekleriz zaten. Fakat paralı satmıyoruz, ücretsiz yapıyoruz ve o yüzden sizin hesabınıza maal olabilecek şeyler koymuyoruz.
Anlamıyorlar kafaları basmıyor :D

Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "adeka13, post: 1039536, member: 683485"] use bypass or no? [/ QUOTE]
yes im using bypass , i playing 10 games ,then i go offline ,i got banned when im offline bruh

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Bahsettiğin türde hileler free değil. Private olarak satılıyor. Türk olan arkadaşlar dalgaya vurmuş mevzuyu. Ücretsiz hilelerin sıkıntısı fixlenebiliyor olması. Şuan kaç yamadır sıkıntısız fix yiyip ban atmayan bir hile bizimkisi. Tamamen safe, ve oto :) Biz paralı satsak aklınıza gelebilecek her özelliği ekleriz zaten. Fakat paralı satmıyoruz, ücretsiz yapıyoruz ve o yüzden sizin hesabınıza maal olabilecek şeyler koymuyoruz.

Selam by-pass ile ilgili bir gelişme var mı? Eski sürüm ile quest hesapta sabaha kadar 20 maç attım nerdeyse bir sorum olmadı ama orijinale geçmeye yemiyor :) bir Bilgin barsa paylaşırsan sevinirim tşkler

Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
O kullandığınız baypassın. bu siteyle alakası yok. ve bir süre sonra 10 yıl ban atıyor.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
O kullandığınız baypassın. bu siteyle alakası yok. ve bir süre sonra 10 yıl ban atıyor.

Yo gayet redbuf un paylaştığı konudan indirdiğimi kullanıyorum 1,4,4

Evet siteyle alakası yok sadece alıntı yapılmış. Kurucu olduğundan dolayı belki ciceron ile bir görüşmesi olabilme ihtimaline karşılık soruydu benimkisi

Son düzenleme:
Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yo gayet redbuf un paylaştığı konudan indirdiğimi kullanıyorum 1,4,4

Evet siteyle alakası yok sadece alıntı yapılmış. Kurucu olduğundan dolayı belki ciceron ile bir görüşmesi olabilme ihtimaline karşılık soruydu benimkisi
başkası kodlayınca, bu site paylaşınca, bi alakası olmuyor kardeş. yoo ne demek?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Saolasın, Ondan yana şüphem yok 5 aya yakındır Dword R3 Esp kullanıyorum işime yarıyor, kullanışlı ve Güvenli.. Sadece şu diğer mega hileleri millet nasıl ban yemeden değerli hesaplar ile kullanıyor onu merak etmiştim cevabını verdiniz.. Birde bi Bypass olayı dönüyor sadece Byp tan ban yiyen birsürü kişi var forumda ve ne kadar gerekli, ne kadar safe emin değilim saf risk. onun için kullanmıyorum.
Ben bu tarz bi hile kullaniyorum ama hile ucretsiz oldugu icin magic bullet, god view ve ban korumasi surekli aktif degil belli saattlerde aktif ediyorlar. Daha once ban korumasi diye bi secenek yoktu o zmnlar bu ozelliklerle banlandigim olmustu ama bu koruma aktif oldugu zaman test amacli ozellikle asiri oynuyorum ki simdiye kadar banlanmadim bypassli olduygum halde. Asiridan kastim bindigim aractan inmeden ve surekli ucarak hic yere inmeden 20+ kill aldim ne bilim ozellikle duvar kaya agac arkasindakileri fln vurdum ve sorun yasamadim.
Dediğin gibi sende ban yemişsin zamanında ve dertli zahmetli bir hile belliki. Yapacak birşey yok. En Safe Dword kullanacağız en mantıklısı. Uçan Magic az gelsin maçlara yeter.

Son düzenleme:
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
sbyte vip hack güncellencekmi birdaha o bütün dürbünlerde çok iyi vuruyor m416 ya 3x 4x takıyordum süper vuruyordu

Üye
6 HİZMET YILI
Ben bu tarz bi hile kullaniyorum ama hile ucretsiz oldugu icin magic bullet, god view ve ban korumasi surekli aktif degil belli saattlerde aktif ediyorlar. Daha once ban korumasi diye bi secenek yoktu o zmnlar bu ozelliklerle banlandigim olmustu ama bu koruma aktif oldugu zaman test amacli ozellikle asiri oynuyorum ki simdiye kadar banlanmadim bypassli olduygum halde. Asiridan kastim bindigim aractan inmeden ve surekli ucarak hic yere inmeden 20+ kill aldim ne bilim ozellikle duvar kaya agac arkasindakileri fln vurdum ve sorun yasamadim.
knk o hileyi bana da soylermesin linkini

Üye
6 HİZMET YILI
Hile 1 hafta ban atıyor bilginiz olsun.
Post automatically merged:

artık sByte Vip gelsin...

Üye
6 HİZMET YILI
Bugün 4-5 maça girdim aimbot kullanmadan. Ben ban yemedim. Acaba bu ban yiyenler aimbot kullananlar mı? Sadece esp ban sebebi değil sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...