bende oyun sıyah oluyo hareket edıyo ates ediyo ama oyun gelmıyo sorun ne acaba
Dostum ismi nedir no recoil kullandığının?artık aimbot bile kurtarmaz oyunda araplar çinliler sihirli mermi ve sekmeme kullanıyor bu yazmış olduğum 2 şeyden biri sende yoksa onlar karşısında hiç şansın yok yaşayamazsın yaşatmazlar çünki aimbotun saltanatı kapandı bende başka bir hilenin no recoilini kullanıyorum ban yedirmiyoda mis gibi kafasını uzatanı eziyorum başka türlü kazanma imkanım yok ezilmemek için eziceksin oyunun kuralı öyle bir hale geldi artık
evet ben az önce Dword kullandımArkadaşlar tencenti günceleyen oldumu hiç. şuan hiç bir hile çalışmıyor. son sürümünü indirdim pcsi formatladım. hiç bir hile çalışmıyor. çalışan varmı kullanan varmı suanda
Bende var bu hiledenYahu oyun öyle bir hal aldıki, adam 300 mt den m416 ile kafadan vuruyo taramıyorda 1-yada 2 atışta onuda geçtim, adam ağaç arkasında duruyo kafasını çıkarıp ateş edip içeri kaçması 1 sn sürmüyor ve beni kafadan vuruyor, gerçekten oyunun boku çıktı.
ainen bna da oldu oYahu oyun öyle bir hal aldıki, adam 300 mt den m416 ile kafadan vuruyo taramıyorda 1-yada 2 atışta onuda geçtim, adam ağaç arkasında duruyo kafasını çıkarıp ateş edip içeri kaçması 1 sn sürmüyor ve beni kafadan vuruyor, gerçekten oyunun boku çıktı.
indiremiyorum derken yeni sayfa açılıp geri sayım vermiyor mu ?sa beyler hileyi indiremiyorum nerden indiricez link lütfen yardımcı olabilecek varmı???