Güncelleme Eski Versiyon Kur.. BYPASS VEYA HİLEDE BAN YERSİNBeyler gameloop'a güncelleme geldi güncelledim anti-cheat active falan yazdı sorun olur mu acaba ?
Güncelleme Eski Versiyon Kur.. BYPASS VEYA HİLEDE BAN YERSİNBeyler gameloop'a güncelleme geldi güncelledim anti-cheat active falan yazdı sorun olur mu acaba ?
güncelleme taaa 10 gün önce geldi güncellemedim ama bugün giriş ypaarken oyuna oyuna tıkladım güncelle yazısı geliyor. mecbur kaldım yani.Güncelleme Eski Versiyon Kur.. BYPASS VEYA HİLEDE BAN YERSİN
bence bu anti-cheat fendi,reymen, venom gibi hileleri tespit etmek içindir . öyle umut ediyorum. bende sadece görme açıkGüncelleme geldi. Anti-cheat is in force yazıyo ne zaman oyunu açsam. Yan hesapta denedim hilenin her şeyi eskisi gibi. arabaları gösteriyo, itemleri eskisi gibi gösteriyo adamlar normal. her şey yolunda. ama o yan hesap raporu yok bi şeyi yok kademesi yok. test edilmeli bence tekrardan. benim arkadaşıma dün gelmiş güncelleme. güncellemeyi yapıp normal vn ile girmiş sorun olmamış. yine de bi hilenin gözden geçirilmesi lazım. Hile gözden geçirilene kadar veya birilerinin başına bişey gelmiyceğini anlıyana kadar hilesiz eğlence modu gircem.
kaç maç attın, dword sadece izleme ilegüncelleme taaa 10 gün önce geldi güncellemedim ama bugün giriş ypaarken oyuna oyuna tıkladım güncelle yazısı geliyor. mecbur kaldım yani.
Post automatically merged:
bence bu anti-cheat fendi,reymen, venom gibi hileleri tespit etmek içindir . öyle umut ediyorum. bende sadece görme açık
aynen zorla guncellettırler bi korku var içimde ban yicez diye sadece gorme açık bendeGameloop a yeni güncelleme geldi ve hile aktif olmuyor forumda bazı arkadaşlar eski sürümü paylaşmiş ama olmadı yine güncelleme istiyor ve atlama gibi bir seçenek bulamadim umarim yakın zamanda çözümlenir
güncelleme taaa 10 gün önce geldi güncellemedim ama bugün giriş ypaarken oyuna oyuna tıkladım güncelle yazısı geliyor. mecbur kaldım yani.
Post automatically merged:
Oyunu Güncelle Onda Sıkıntı Yok Gameloop (tencent) Güncelleme v2.0 da kalsın o
artık cok gec güncelledmGüncellemeyi başlatın o arkada güncellerken siz tekrar playe basın oyun açılıyor sonrada güncellemeyi iptal edin böylece zorunlu güncellemeden kurtularak oyuna girebilirsiniz.
Dostum daha ne istiyorsun keşke bizde de öyle olsaADMİN aimbota falan bir güncelleme mi geldi? her vurduğum (koşarken bile) kafa gidiyorda
There is no ban problem in our cheat.dear
Dword Vip,
today again update of tencate buddy they add a heavy Anti ban system please can u update your hack?
şu sensivity ayarlarını bizimlede paylaşırmısın bi sana zahmet halo lazer kaç olcak hepsini bi yaz bakimkanka sensivity düşürdüm smoothu off a aldım bide x yerini 2x yaptım 250 metreden birazda elimle sağa doğru çekince kafa gidiyor full![]()