Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
my esp is not working
Post automatically merged:

everything is running perfectly and i can see menu but i cant see the esp running nothing on map nothing on screen
pls help me i have done every thing in help menu but still not wirking

Üye
7 HİZMET YILI
me too not working :( bende de çalışmıyor .herkeste aynı sorun varmı yoksa sadece bende mi çalışmıyor

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
sayın yetkililer pubg yazılım ekibi yeni bi anti hack programı geliştirdiklerini söylüyorlar hileye önlem olarak bu konu hakkında çalışmalarınız var mı acaba insanları bilgilendirirseniz çok makbule geçer.. @nader11ndeu

Üye
6 HİZMET YILI
Beyler hack programını açıyorum ne bilim bilmem ne çalıştırmayı durdurdu diyor o hatayı düzeltemiyorum bir türlü yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı ?
PUPG MOBİLE EMİLATÖR İçin

Üye
6 HİZMET YILI
Reis şuan hile aktif değil gece 4 civarı sorunsuz çalışırken gündüz calışmadıgını fark ettim. bı ilgilenimisin konuyla

Üye
6 HİZMET YILI
can anyone help me.. this program not working on my pc today already press f6 but its still not working

Üye
6 HİZMET YILI
Hile bu sabah itibariyle inaktif durumda. Ayrıca benim kullanırken karşılaştığım birkaç sorunu dile getiriceğim sayın adminler.
Hileyi açtığımızda oyun aşırı derece kasıyor özelikle çok adamın atladığı yere atlayınca etraftaki evler vb. yuklenmesi 10 saniye kadar sürüyor buda ölmemize neden oluyor.
Hilede aim ne yazık ki yetersiz. Aim yüzünden çok öldüm kendim aim alınca daha rahat vuruyorum.
Diğer bir konu etraftaki eşyaları geç gösteriyor. bu sorunlar giderilirse çok daha güzel olacak.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Şuan da neredeyse Bütün paralı, Parasız hileler İnaktif(çalışmıyor) durumda. Son 4 gündür bütün hileler ban atmaya tespit edilmeye başlandı. Onun hakkında hilelere tekrar antiban lı bir güncelleme getirmeye çalışacaklar. Beklemekten başka çare yok.

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Evet çalışmıyor kesinlikle enjekte oluyor görünüyor güya ama hiçbir etkisi yok ESP vs. hiçbiri çalışmıyor durum güncellemesi yapılsın bari .... !!!!

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hile bende çalışıyor ama 5 saatlik ban attı sadece aim kullandım o kadar..

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hile bu sabah itibariyle inaktif durumda. Ayrıca benim kullanırken karşılaştığım birkaç sorunu dile getiriceğim sayın adminler.
Hileyi açtığımızda oyun aşırı derece kasıyor özelikle çok adamın atladığı yere atlayınca etraftaki evler vb. yuklenmesi 10 saniye kadar sürüyor buda ölmemize neden oluyor.
Hilede aim ne yazık ki yetersiz. Aim yüzünden çok öldüm kendim aim alınca daha rahat vuruyorum.
Diğer bir konu etraftaki eşyaları geç gösteriyor. bu sorunlar giderilirse çok daha güzel olacak.
bilmeden her şeye sorun demek mantık dışı.
oyundaki tüm objelerin pointerleri her 4.5 saniyede bir hile tarafından güncelleniyor (kasmayı azaltmak adına) < pointer cache.
itemlerin gösterme mesafesi çok düşük bu hileyle alakalı bir durum değil. o mesafeden önce oyun kendisi renderlemiyor itemleri.
itemlerin geç gelme sebebi pointer cache. sen bir itemin yanına gidiyorsun ama pointerler 4.5 saniyede bir yenilendiği için o itemi 4.5 saniye sonra listeye ekleyip çizmeye başlıyor.
aim kullanmadan oynamaya devam et. < external emulator için daha iyi bir aimbot yapamıyorum yapıcak bir şey yok.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
saHCHnI.jpg

Hile çalışıyor. 27.08.2019 / 17:26

Üye
7 HİZMET YILI
brother, What about the trick ? do you guys fixed it ? I need esp for emulator. Otherwise the paid hackers will kill me for sure. Please guys fix the issue.

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "nader11ndeu, gönderi: 1057432, üye: 9"]
saHCHnI.jpg

Hile çalışıyor. 27.08.2019 / 17:26[/QUOTE]
bizde neden çalışmıyor olabilir dün çalışıyordu aynı şekilde girdim anticheat da gelmiyor ama analamadım hiçbirşey enjekte oluyor radar falan geliyor ama oyundayken esp vs. hiçbirşey çalışmıyor :S

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
[QUOTE = "nader11ndeu, gönderi: 1057432, üye: 9"]
saHCHnI.jpg

Hile çalışıyor. 27.08.2019 / 17:26
bizde neden çalışmıyor olabilir dün çalışıyordu aynı şekilde girdim anticheat da gelmiyor ama analamadım hiçbirşey enjekte oluyor radar falan geliyor ama oyundayken esp vs. hiçbirşey çalışmıyor :S[/QUOTE]
oyun sürümünü atar mısın

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu şekilde oluyor var mıdır bir çözümü yardımcı olursanız çok sevinirim ??

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...