Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
baba hileyı açınca pc bir kasıyor anlatamam :D Çözüm gelse çok iyi olur vn hax ekran kartı olmayan arkaşımda bile kasmıyor.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
saHCHnI.jpg

Hile çalışıyor. 27.08.2019 / 17:26

Merhaba, Benim 3 adet Pc var. hepsinde de çalışıyordu. son 1 hafta önce bir tanede çalışmamaya başladı, arkadaşların dedigi gibi herşey sorunsuz yükleniyor ama dvreye girmiyor. bugün birtane daha çalışmamaya başladı. ama şuan birtanesi çalışıyor. aynı sistem bilgisayar aynı özellikler aynı win 10. ama 2 tanede çalışmıyor bir tanede çalışıyor.

Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "nader11ndeu, post: 1057432, member: 9"]
saHCHnI.jpg

Cheating works. 27.08.2019 / 17:26
NOT WORKING BRO. tricks r showing on screen but not usable. because it is not showing in the game. please help Admin. please update this. please bro.

Üye
6 HİZMET YILI
Aynen hilede sıkıntı var dün gece enson 1 de çalışıyordu sabah kaltım çalışmıyor adminnnnnn ses ver ?????

Onaylı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
saHCHnI.jpg

Hile çalışıyor. 27.08.2019 / 17:26
Hilenin çalıştığını söylüyorsunuz. Bizim anlam veremediğimiz olay insanlar neden çalışan bir şeye çalışmıyor diye idea etsinler ki . Bunca insan burada bas bas bağırıyor tencent e gelen güncelleme sonrası özellikle win 10 da hile aktif olmuyor ama siz çıkıyor hilenin çalıştığın söylüyorsunuz aşağıda ki resimde hile çalışıyorsa ben size istediğinizi vermeye hazırım (isterseniz video da atarım) peki siz çalışmıyorsa ne vaat veriyorsunuz.
Lütfen bunu yapmayın dediğim gibi hile 1 haftadır çalışmıyor zaten umudu da kestim. Çünkü sizler hala çalışıyor diye idea ediyorsunuz ve yazılanları dikkat e dahi almadığınız gibi insanlara hakaret vari konuşmalar yapıyorsunuz. Onu geçtik yazılanları bile siliyorsunuz . Neyse iyi çalışmalar diliyorum
Adsız.jpg

2019-08-27_203215.jpg

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Hile çalışıyor ama kısa süre sonra duruyor f6 yapınca tekrar çalışıyor sonra yine duruyor :(

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
cheat is loading but showing nothing on screen , i did everything : frameworks,aero theme , and all other stuff but cheat won't work , here is a printscreen image
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bilmeden her şeye sorun demek mantık dışı.
oyundaki tüm objelerin pointerleri her 4.5 saniyede bir hile tarafından güncelleniyor (kasmayı azaltmak adına) < pointer cache.
itemlerin gösterme mesafesi çok düşük bu hileyle alakalı bir durum değil. o mesafeden önce oyun kendisi renderlemiyor itemleri.
itemlerin geç gelme sebebi pointer cache. sen bir itemin yanına gidiyorsun ama pointerler 4.5 saniyede bir yenilendiği için o itemi 4.5 saniye sonra listeye ekleyip çizmeye başlıyor.
aim kullanmadan oynamaya devam et. < external emulator için daha iyi bir aimbot yapamıyorum yapıcak bir şey yok.
Daha öncesinde int aim çıkarmadınızmı şimdi diyosunuzki ext den daha iyisini yapamam isteseniz en kralını bile yaparsınızda işinize gelmiyor uğraşmak adam doğru demiş aim berbat ötesi kurşunlar hedefi bulmuyo bile kendi elin ile sıksan daha iyi ölmessin bari

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
kardesım benım butun herkezde hıle var memory calısmıyo bıtek
Post automatically merged:

Daha öncesinde int aim çıkarmadınızmı şimdi diyosunuzki ext den daha iyisini yapamam isteseniz en kralını bile yaparsınızda işinize gelmiyor uğraşmak adam doğru demiş aim berbat ötesi kendi elin ile sıksan daha iyi ölmessin bari
memory calısmıyor bıtek dun geceye kadar calısıyodu memory guzel hıle valla bıraz hakszılık yapıyosun gayet iyi bence acılsa bıde sabahdan berı acılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...