Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
dün gece saatlerınde çalışan dword hack bugun ıtıbarıyle calısmamaktadır sebebı nedır acaba hıleyı acıyorum fakat esp ıtem esp adamları göstermıyor sıkıntı nedır acaba ?
Bizde bilmiyoruz , tek temennimiz kendi bilgisayarlarımızda çalışmamaya başlaması. Bu sayede hatayı düzeltebiliriz.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
gerekli müdaleyi yapıcagınızdan kuskum yok zaten 1 senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntısını gormedım zaten tek guvenılır adres burası şimdiden tesekur edıyorum ekip kadrosuna iyi kı varsınız iyi çalısmalar

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bizde bilmiyoruz , tek temennimiz kendi bilgisayarlarımızda çalışmamaya başlaması. Bu sayede hatayı düzeltebiliriz.
bende de sıkıntısız çalışıyo. sorun ban yedim yazan birinin olması. bi de beraber memory kullandığım biri de kaybetti hesabını. o da ban yedi yani. ben açmıyorum millet yazdığından beri.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim PC Antivirüs Programı İle Tarat Sonra Ekran Kartı Sürücüsünü Güncelle Temp Dosyalarını Sil. Gameloop Önbelleği Temizle Çalışacak
herşeyi yaptık reis sorun aynı esp adamların yerını gostermıo ıtem esp felan dun gece oynadım hıc bı sorun yoktu bugun olmaya basladı bu sorun normalde takır takır calısan bı program bugun neden calısmamaya basladı :) tuhaf gerçekten

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
bende de sıkıntısız çalışıyo. sorun ban yedim yazan birinin olması. bi de beraber memory kullandığım biri de kaybetti hesabını. o da ban yedi yani. ben açmıyorum millet yazdığından beri.
Ban falan atmıyor hile, anti cheat hiledeki herhangi bir şeyi detect etmiyor, sadece bazı bilgisayarlarda okuma yazma izinlerini kapatıyor ondan dolayı esp çalışmıyor bazılarında. Yani ban yiyen kişilerin hileyle alakası yok, klasik bypass açan tiplerdir. Ya da reporttan yemiştir bu kadar basit bir durum.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ban falan atmıyor hile, anti cheat hiledeki herhangi bir şeyi detect etmiyor, sadece bazı bilgisayarlarda okuma yazma izinlerini kapatıyor ondan dolayı esp çalışmıyor bazılarında. Yani ban yiyen kişilerin hileyle alakası yok, klasik bypass açan tiplerdir. Ya da reporttan yemiştir bu kadar basit bir durum.
baskan hıle calısmıyor bendede bazı arkadaslardada durumu duzeltecek mısınız acaba ?

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
öncelikle kafama göre konuşmuyorum. sadece beraber girdiğim bi memory kullanan arkadaşım ban yedi. güncelleme sonrası çalışmadı. sonra da durup dururken çalışmadı insanlarda. bende kesinlikle sorunsuz çalışıyo. ama durup dururken böyle sorunlar ortaya çıkınca ben nasıl güveneyim. kendini bi yerime koy. nasıl güveneyim? hilesiz 1920 1080 oynuyorum. hile açınca ancak 1366 da oynıyabiliyorum. eğer şu kasma sorunu olmasa, ve hilenin bu çalışıp çalışmama arkadaşın ban yeme sorunları olmasa yatırtım bile yapabilirdim. ama gel gör ki güven sarsıcı.

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
emulatore guncelleme gelmiş anti-cheat falan diyor yapalım mı güncelleme . yoksa hile düzelcek mi ?

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
bir de 2 gün önce sanhokta duo maçı atıyodum. son adamı vurdum. son adamı vurur vurmaz ekrana yazı çıktı. dedim bi şey oldu. ama yazı şuydu "son raunda da saf dışı kaldın." sonra tamama bastım bi anda lobiye attı. bu da korkuttu mesela beni. işte böyle tek tük, kimsede çalışmama probleminin başlaması, benim başıma bu son roundda saf dışı kaldın şeyleri, korkutuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
i pressed F6 the plug ins updated and log in as usua buat the ESP were non function. i have removed the anti-cheat by erasing th ui file in gameloop..still the esp not appear as before. Can anybody help me?

Its just happened this evening. No Enemy spotted in radar and no ESP available.

Usually there will be large circle in front. at the target cursor. Even the circle is not there... this evening. Can anybody help?

I have repeatedly press F6.. is there any correction file that i can download or how to resolve this issue?

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
öncelikle kafama göre konuşmuyorum. sadece beraber girdiğim bi memory kullanan arkadaşım ban yedi. güncelleme sonrası çalışmadı. sonra da durup dururken çalışmadı insanlarda. bende kesinlikle sorunsuz çalışıyo. ama durup dururken böyle sorunlar ortaya çıkınca ben nasıl güveneyim. kendini bi yerime koy. nasıl güveneyim? hilesiz 1920 1080 oynuyorum. hile açınca ancak 1366 da oynıyabiliyorum. eğer şu kasma sorunu olmasa, ve hilenin bu çalışıp çalışmama arkadaşın ban yeme sorunları olmasa yatırtım bile yapabilirdim. ama gel gör ki güven sarsıcı.
Kafana göre konuşuyorsun demedim, bilmeden konuştuğun aşikar. Eğer bizim işimizi bizden çok biliyorsan ,kendi düşüncelerine göre yorumluyorsan buraya post atmaktan vazgeç kardeşim. Güvenemiyormuş, güven sarsıcıymış: Güvenme, kullanma. Senin güvenine ihtiyacımız yok bizim. Seni zorlayan yok.

@DrHormony We know there is something wrong with cheat, we are taking feedback from you guys, we will try to fix it soon. Thank you.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
yok abi guncelleme yapsanda degısen bişey yok calısmıyor :( herşeyi denedım sıldım tekrar yukledım yok aynı çalısmıyor ? :(

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
i pressed F6 the plug ins updated and log in as usua buat the ESP were non function. i have removed the anti-cheat by erasing th ui file in gameloop..still the esp not appear as before. Can anybody help me?
Kafana göre konuşuyorsun demedim, bilmeden konuştuğun aşikar. Eğer bizim işimizi bizden çok biliyorsan ,kendi düşüncelerine göre yorumluyorsan buraya post atmaktan vazgeç kardeşim. Güvenemiyormuş, güven sarsıcıymış: Güvenme, kullanma. Senin güvenine ihtiyacımız yok bizim. Seni zorlayan yok.

@DrHormony We know there is something wrong with cheat, we are taking feedback from you guys, we will try to fix it soon. Thank you.
thanks a lot... i hope i can use the cheat before 7 september 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...