Üye
aynen ya evetesp bugün çalışmıyor sebebi nedir kimseyi göstermiyor duman olduk yine yaaa
aynen ya evetesp bugün çalışmıyor sebebi nedir kimseyi göstermiyor duman olduk yine yaaa
yokHile güncellendi mi beyler
evet hiçmişey açık değil ama adminler güncellerse hileyi yada bakarlarsa cevabı verecektirhile açılıyo ama aktif değil hiçbişey pubg mobileee
aynen teşekkür ederim@gztper yeni hesap açacaksın. MH haricide ne bypass ne hile hiçbir şey kullanmayacaksın. Hileyi bypassız kullanacaksın. Yoksa çok hesabın ban yer.
sa ben cok anlamamda bu terımlerden bypass nedir esp magic nedir vs vs solermısınız vb terımlerı ıyı olurdu...???aynen teşekkür ederim
ne zamana güncellenir nerde ögreniyoruz bu bilgiyiHile güncelleniyormuş arkadaşlar bilgi verildi. Tez vakit sorun çözülecektir diye umuyoruz sabırlı olun![]()
Sallıyor arkadaşne zamana güncellenir nerde ögreniyoruz bu bilgiyi
nader baba. kızma insanlara ne yapsanda yaranamazsın. malesefki herkes 'ortada emek var bi teşşekür edelim ' kafasında değil. ban yiyen yemeyen saldırıya geçıyor. ortadaki emeği görmüyor. elinize emeğinize sağlık. ben mobil pubg 'yi bırakalı 2 ay oldu. ama hala buralardayım. buranın ekmeğini çok yedim. foruma sürekli gelıyorum. sevılıyorsunuz <3
sende bizim gibi 880 sayfayı tek tek kontrol et. emin ol attığımızı göreceksin.Açıklama resmen komedi. Hilenin eski haline dönmesi için adminlerin kullandığı hilenin de bozulması gerekiyormuş. Sız adamın bilgisayarına. Kontrol et. Sıkıntı nerde. Ne yapılması lazım. Araban bozulduğunda yardım eden kişi dur benimde arabam bozulsun öyle mi bakarız diyor. Herkesin bir uzmanlık alanı var da çok amatörce geçiştirmek için yapılan bir söylem. Şimdiye kadar bende kullandım. İyi, güzel. Emeğinize sağlık da. Burada ki insanları da azarlar gibi konuşmayın derim. MemoryHackers 4 değil isterse 44 yaşında olsun. Yarın başka bir hile veya site gün yüzüne çıkar. Unutulur. Sayenizde hilesiz oynamaya alıştım sayılırım. Keşke ekranınızdan bi görüntü atsanızda bizde çalışmayıp sizde çalışan şu hileyi görsek...
Admin millet kizmakla haklı çünkü herkeste hile var bizde yok uçaktan iner inmez indiriyorlar ve bu durumda acaip sinir bozucu sizlerden de elde tutulur bir açıklama gelmediği içinde kızgınlık var buda normal!!!sende bizim gibi 880 sayfayı tek tek kontrol et. emin ol attığımızı göreceksin.
Merhaba lar ne kadar desen haklısın boş insanlar var burda ben hileyi 1 haftadır kullanıyorum çok iyi elinez sağlık bu emeğe saygısızlık gösterenler çok burda onu da görüyourz fakat seninde resimde attıgın gibi bende hile açıyorum menü herşey gelıyor ama izleme falan gözükmüyor aktif edıyorum ama göstermiyor güncellememi gelıcek hileye.Hileyi denedim ve çalıştığını belirttim. Bende çalışmıyorsa niye çalıştığını iddia edip fotoğraf atayım ? Okuman yazman varsa yorumlarda çalışmıyor diyen kadar çalışıyor diyende var. Neyin kafasını yaşayıp lagaluga yapıyorsun ? Ayriyetten Evet yazılan konuyla alakasız şeyleri siliyoruz. Hakaret demişsin kanıtın nerde ? Boş yapacaksan sağ yukardan quit yap ya da insan gibi boş konuşmadan update gelmesini bekle. Şu beleşçilere bak yorumları okudukça Türk beleşçi kitlesinin ne kadar aşağılık olduğunu görüyorum. Tamamen private destek bekliyorsanız gidin parayı basın paid hile alın birader.
Elle tutulur bı açıklama yapılmadığı için millet tepkili buda normal kendi açımdan soylim bu işlerden pek anlamam bu yüzden bu hileyi kullanıyorum yoksa başka hile bulup onları kullanirdim çünkü çoksa stabil çalışan bı hile deil bunu kullananlar bilior zatiAdamlar bedava kullanabileceğiniz iyi-kötü (kişiye göre değişir ) bir hile yapmış. Burada sabır gösterip destek olacağımıza sorgulayıcı mesajlar atıyoruz. Bu hileyi parayla da piyasaya sürebilirlerdi ama herkes kullansın diye bedava sürmüşler. Bence olumsuz yorumların bazıları çok saçma. Karşılıksız hileyi alıyor kullanıyorsun ve kaba üslupla eleştiriyorsun yapılan emeğe saygısızlıktır. Sağlıcakla...