Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar dword vip r3 hack la bi bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.rakibi bayılttıktan sonra otomatik olarak 2ci rakibe geçiş yapıyormu ateş modunda??

Üye
7 HİZMET YILI
ne çalışması arkadaş. hile iki gündür çalışmıyor. biri çıkmış hile bende F6 ya basınca çalışıyor diyor. bunu kim bilir ne zaman yaptı. 2 gün önce doğru oyun içinde bile F6 yapınca yeniden yükleyip çalışıyordu fakat şimdi hile çalışmıyor. bu kadar basit.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Valla bende hiç sorun çıkmadı şimdiye kadar sadece bazen duruyor f6 yapınca düzeliyor ara sıra.. güncelleme beklemeyin adamlar çalışıyor dedi zaten.. format atın sıfırdan kurun belki çözüm olabilir
yok kardeşim onunla alakası formatmış silmekmiş yenıden yuklemekmış onlar hıkaye ufak bı sorun bu sadece guncellemeleri gerek gecenlerdede bole olmuştu aynısı guncelleme yaptılar sonra düzeldi sorun ? dedıklerını cogu kısı yaptı degısen bısey yok yanı tek bende degıl sorun herkeste var bende olsa eyw dıcem aktif kullandıgım bı program 1 senedır sorunsuz gırıyordum lakın bu sabah gıreyım dedım nedense esp radar ıtem araba felan hiçbişey gozukmuyor anlatabıldım mı bakalım guncelleme beklıcez programsız oynanmıyor

Üye
7 HİZMET YILI
yok kardeşim onunla alakası formatmış silmekmiş yenıden yuklemekmış onlar hıkaye ufak bı sorun bu sadece guncellemeleri gerek gecenlerdede bole olmuştu aynısı guncelleme yaptılar sonra düzeldi sorun ? dedıklerını cogu kısı yaptı degısen bısey yok yanı tek bende degıl sorun herkeste var bende olsa eyw dıcem aktif kullandıgım bı program 1 senedır sorunsuz gırıyordum lakın bu sabah gıreyım dedım nedense esp radar ıtem araba felan hiçbişey gozukmuyor anlatabıldım mı bakalım guncelleme beklıcez programsız oynanmıyor

aynen öyle dostum. sırf muhalefet olmak için yazmış. dediğin gibi bir yıldır çalışıyor program. 2 gün önce girmiş oyuna belliki burda yazıp duruyor. şimdi denese anlayacak ne olduğunu. çalışmıyor işte güncellenmesi lazım. dediğiniz gibi bir ara oyunda güncelleme oldu, hile çalışmadı, hileyide güncellediler sorunsuz çalışıyordu. fakat şu anda çalışmıyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
aynen öyle dostum. sırf muhalefet olmak için yazmış. dediğin gibi bir yıldır çalışıyor program. 2 gün önce girmiş oyuna belliki burda yazıp duruyor. şimdi denese anlayacak ne olduğunu. çalışmıyor işte güncellenmesi lazım. dediğiniz gibi bir ara oyunda güncelleme oldu, hile çalışmadı, hileyide güncellediler sorunsuz çalışıyordu. fakat şu anda çalışmıyor
sırf su forumda prım kasmak ıcın yazıyorlar valla sınır oluyorum bolelerını banlıcaksın yada hıle mıle vermıceksın :)

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
inanmayanlar baksın çalışıyor.. sadece bazen duruyor bende f6 basınca yeniden çalışıyor..
Adsız.jpg

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Morloklar reis oyundakı ısmın nedır program guncelleme gelırse calısır ıse oynamak ısterım senın ıle ısmını solede eklıyım oyundan senı takılırız sorun cozulurse

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
gameloop güncel oyunda güncel.. bende çalışması herkeste çalışacak anlamına gelmiyor belliki çalışmadığı için çok kişi şikayetçi.. inşallah çözüm bulursunuz..

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
gameloop güncel oyunda güncel.. bende çalışması herkeste çalışacak anlamına gelmiyor belliki çalışmadığı için çok kişi şikayetçi.. inşallah çözüm bulursunuz..
guncelleme geldıgınde calısmadıgı zaman buraya gelıp calısmıyor dıyıp yazmada onla takıl bıraz gunceleme gelene kadar :)

Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "morlocks, post: 1058379, member: 1287910"] lo que funcionan amigos. El truco no ha estado funcionando durante dos días. F6 dice, uno de los engaños que estoy tratando de presionar. quien sabe cuando lo hizo. Hace 2 días, incluso en el juego correcto, F6 reinstaló y pudo hacerlo, pero ahora el truco no funciona. es así de simple. [/ CITA]
unami tampoco me anda el truco

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
guncelleme geldıgınde calısmadıgı zaman buraya gelıp calısmıyor dıyıp yazmada onla takıl bıraz gunceleme gelene kadar :)
Yeni bir güncelleme gellirde çalışmazsa tabiki gelir onuda yazarım.. ben şuan itibariyle bende çalıştığını söylüyorum sadece ;) ve gördüğüm kadar çok kişide hile var oyunda aım bot ile tarıyorlar 300m den

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Yeni bir güncelleme gellirde çalışmazsa tabiki gelir onuda yazarım.. ben şuan itibariyle bende çalıştığını söylüyorum sadece ;) ve gördüğüm kadar çok kişide hile var oyunda aım bot ile tarıyorlar 300m den
az oncede gırdım egıtım alanında vardır sorun dedım sorun normal oyuna gırdım calısıyor dıyon ya hıc bısey yok oyle sabıt kalıyor neyse uzatmıyalım reıscım kalbımızı kırmıyalım boşa olablır sende calısan bızde calısmıyor olablır pcden dıcemde en saglam pc kullanıyorum bılemıcem artık neyse guncelleme beklıcez artık iyi geceler sana bol vinler :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
windows sürümün kaç acaba ?
arama yerine winver yazıp açılan pencereden resim atar mısın
başkan guncelleme gelecek mi ? kimsede çalışmıyor program öyle sabit kalıyor sabahtandır deli oldum sildim tekrar yukledım yok bişey cevap verırsen sevınıcez ona göre beklıyelım kaç günse artık

Üye
7 HİZMET YILI
oyuncu ismim PROSercan ve sürekli çalışan hile bende çalışmıyor

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hile çalışmıyor Kurucu'm bir el at. {El it's coming.}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...