Onaylı Üye
sorun sadece win10larda degil kı win7 herkeste aynı sorun var bekliyoruz bakalımSorun sadece sanırım win 10 larda bir çözümü olacakmı alternatiflere mi bakalım ?
sorun sadece win10larda degil kı win7 herkeste aynı sorun var bekliyoruz bakalımSorun sadece sanırım win 10 larda bir çözümü olacakmı alternatiflere mi bakalım ?
çalışmadı
sen ne buldun kardeş aydınlatta mh çalışana kadar bizde yararlanalım bariHilenin uzun bı sure calisicagini sanmıyorum yeni bi hile bulun beyler benim gibi miss gibi oynayın bence...
Mlsf kimseye vercegimi sanmıyorum...sen ne buldun kardeş aydınlatta mh çalışana kadar bizde yararlanalım bari![]()
at yalanı seveyim inananı, bunun gibi onun bunun çocukları trol atmayı sever.Mlsf kimseye vercegimi sanmıyorum...
ne şifresi reis rar dıyorsan mh ama şuan çalışmıyor guncelleme beklıyoruzşifre ney
yardımcı olduysam ne mutlu bana kardeşim şuan ben dahil herkes adminleri bekliyoruz guncellenmesi için bakalım tek guvenılır adres burası gerekenı yapıcaklarından kuşkumuz yok zaten iyi günler iyi forumlar sanaTEŞEKÜR EDERİM SAGOL
Umarım öyle olurBoşuna güncelleme beklemeyin. Bunlar konu ile uzaktan yakından ilgilenmiyorlar. Daha kendi yaptıkları hilenin arızasını gideremiyorlar. Şimdi bana kolaysa gel kendin uğraş diye laf atacaklardır. Umarım bir daha düzelmemek üzere fixlenmiştir.
link paylassanayeni hile buldum çalışan