Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
ben bu hilenin yer göstermesini kullanıyorum :) oda yetiyor hiç hile olmasa bende kullanmam ama en azından uçan araba patlatan aim atanlardan kurtulmanın yolu olmasından dolayı kullanıyorum

CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sadece bir şey sormak ıstıyorun magıc bullet acılırsa ban yermıyız ya da herhangı bır ozellık tehlıkelı mı ??

Üye
7 HİZMET YILI
cheats is not working :residentsleeper:
Post automatically merged:

same cheats is not working last night is working well but this time i try many time its not working

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
aynen ya sadece mesafe hilesi olsa yeter diğerlerine gerek bile yok...

Üye
6 HİZMET YILI
Hile herkeste aynı anda gitmedi bazılarında dün bazılarında 2 gün önce gitti 4 -5 gündür tek tek milletin bilgisayarında hile çalışmaz hale geliyo şuan çalışanlarında yakın zamanda güncelleme gelmediği takdirde onlardada çalışmaz hale gelir tahminim umarım yakın zamanda güncellenir #rez

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hile herkeste aynı anda gitmedi bazılarında dün bazılarında 2 gün önce gitti 4 -5 gündür tek tek milletin bilgisayarında hile çalışmaz hale geliyo şuan çalışanlarında yakın zamanda güncelleme gelmediği takdirde onlardada çalışmaz hale gelir tahminim umarım yakın zamanda güncellenir #rez
Dediğin gibi bencede :) anti-cheat geldiğinden beri hile sorunlu hale gelmeye başladı. Kısa zamanda çözüm bulacaklardır eminim ya gelmezse halimiz pert :) Millet uçuyor kaçıyor aimbot açıyorlar

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hack bozulmus açıyorum kimse gozukmuyor ne wh var nede radarda bi bakarmısınız acilen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...