ahh biraz kasmasa hile efsane dekardeslerım memory ekıbı ugrasıyo galıba bızde 2 gundur beklıyoz calıssın dıye dort gozle beklıycez memoryden baskası yalan serefime
bılgı ıllakı verıceklerdır kardesım bekleyek bakalım ya napak dıger hılelere boyun bukmez memory beklıycez sonra akıcazYa haklisin kardesim haklisinda Hani bisi ya ufacik bisi soleseler hani yalanmji yani
wala ben anti cheatni kaldırdm gene calışmadıDediğin gibi bencedeanti-cheat geldiğinden beri hile sorunlu hale gelmeye başladı. Kısa zamanda çözüm bulacaklardır eminim ya gelmezse halimiz pert
Millet uçuyor kaçıyor aimbot açıyorlar
Bende geldiği gibi sildim de anlamadım bakalım gelcek mi güncellewala ben anti cheatni kaldırdm gene calışmadı
kardesım bızımde calısmıyo guncelleme yapıyolar bekleycezzzzzIyi gunler hocam. Ben sizin hacki indirdim oynadim 1 hafta kadar ama sonrasinda hackin acilmasina ragmen hic bi sekilde hacki kullanamadim. Hackin menusu aciliyor hersey aktif durumda ama calismiyor. Bana bi yol gosteririmisiniz
Eyw bro bilgin guncelleme ne zamankardesım bızımde calısmıyo guncelleme yapıyolar bekleycezzzzz
Post automatically merged:
beklleycez memory ekıbı ınsallah cozucek bı cvp gelıcektır tesekkurler
kardesım bu ısler zor ıs bekleycez ınsallah cozuceklerHala bir bilgilendirme yok ki ben konudan haberdar olduklarınıda sanmıyorum yoksa şimdiye güncelleniyor tagı gelirdi konuya