Üye
güncelleme ne zaman biter tahmini admin bey
bi bilgi versen bizde meraktan çatlamasak 
aim kullanabilirdin ben hep kullandım abartmadan ama bu yeni güncellemede bilmiyorumsadece esp kullanıyorum ben şuana kadar ban sorunu yaşamadım aim kapat
reis Türkler arapları geçti hile olarak haberin olsunAraplara karşı şu oyunda bir şey yapmamız gerekiyor sadece araplara sinir olduğum için kullanıyorum ve bi türk denk geldiğimde vurduğum gerçekten üzülüyorum. Amacım araplara karşı oyun içinde bir savaş o kadar. Ellerinize sağlık hile için teşekkürler.
la türkler de paralı hile kullanıyorlar onlar acıyormu yok dayanın dibine kadar kime ne girerse artık <:=)Modern Hub da türk olup olmadığını görüyorsun kardesim vurmayabilirsin.
reis Türkler arapları geçti hile olarak haberin olsunyada sadece bana denk geliyor Türkler
Game started, I can see the menu, and the radar but esp hack , aimbot is not working anything is not work help me plzz
i do all the above solution but not happen anything.
why not working?![]()