Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Selam ben eskiyi silip yeniyide yukledim ama calismadi bu hileyi win 7 yapip calistiriyimmi
Win 10 da da stapil calisiyor da Gameloop gu
bu hileyi geliştirip ücretli şekilde satma imkanınız nedir acaba ?

Üye olurken hic Memory Ailesnin kuralllarini okumadin mi? Ne yaziyor Oyun icindeki haksizliga karsilar yani adaletsizliğe.. Ve kesinlikle Memory para icin yapmaz bunu da belirtmişler ..

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yaw calısıyor diyenler. neden bende calısmıyor. eskilerin hepsini sildim tekrar yukledim. antivirus devre dısı bıraktım halada calısmıyor

Üye
6 HİZMET YILI
oyunda god view bullet tracer magic bullet dolu olduğundan bu hile çok işlevsiz. bu üçünün de olduğu bir hile ye geçtim şuan her maç win

yanlış anlaşılmasın emeğe saygım var ama bu hilelere karşı hiç şansı yok

hangi hile bu yardimci olurmusun. bana yer gösterme olsa yeter
Post automatically merged:

o hile bende var efsane :D her maçta uçuyorlar abi fsdjfhbsdfsdfsd

neymis bu hile kardeşim banada söylermisin.

Üye
6 HİZMET YILI
aynı sorun bende de var

İşlenmeyen özel durum : System.TypeLoadException: 'System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo' türü'mscorlib, Version:4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089'derlemesinden yüklenemiyor

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hile menüsünde hileleri hangi tuşla açıyorduk lan.1.5 aydır oynamayınca unutmuşumda .d

Üye
6 HİZMET YILI
işlenmeyen durum ne arkadaş ya ayarlarıyla oynuyonuz çalışan hilenin bozuyorsunuz ne diyeyim

Üye
6 HİZMET YILI
bu hileyi çalıştirdiğiñı iddaa eden arkadaşlar . nasil yaptiginizi buraya paylaşinda bizde ögrenelim bizde yapalim anca calişiyor diyorsunuz yada yalan söylüyorsunuz. burası bilgi paylaşma ortami ve bilgisi olan lütfen adam akıllı açıklayıci bisekilde yazsın yada ne yaptigini gösteren örnek bir vidyo cekip paylaşsin.

Üye
7 HİZMET YILI
Antivirus devre dışı bıraktım yeni versiyonu indirdim, Gameloop güncelledim, temp dosyasını sildim ve hala çalışmıyor . Hile fix güncellenmesini rica ederim.

Üye
6 HİZMET YILI
hile çalışıyor. oluşabilecek sorunlara çözümleri yazın ki bazı arkadaşlar çabalasın. güncellemeden sonra sıkıntı olsa burada kaos olurdu. şu an normal arkadaşlara da sordum

Üye
6 HİZMET YILI
hile çalışıyor diyenler sadece ortamı germeye çalışan dır.hile fix çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...