Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
"LSFlatPM has stopped working" in my windows 7 32 bit please please please HELP ME......

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaslar ben pc guncelledim sonra emilatoru kaldirip tekrar kurdum ve oyunu actim hileyi de actim hile calismadi yani hilede sorun var biz daha ne yapicaz anlamadimki sistemde guncel hile benim ayarladigim gibi cikiyor karsima silip yukleyince yani sifirlanmis bir hile olarak cikmiyor karsima kisacasi olmuyor kendinizi yormayin hile sikintili sistemlerde bisey yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar hile ayarları nasıl ayarlıyorsunuz benım ateş ederken özellikle dürbünü kulanırken hedefe iyi nişan alamıyorum rica etsem hile ayarları nasıl olmalı şimdiden teşekkürler

Üye
7 HİZMET YILI
"LSFlatPM has stopped working" windows 7 32 bit how to run it? HELP me..

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hile bazen çalışıyor. Bazı adamları hiç göstermiyor bazılarını isimsiz gösteriyor. isimsiz gösterenlere aim alamıyorsun .

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Haritada 1 kişi gösteriyor onunda ismini göstermiyor ismini göstermeyince aim alamıyorsn :D neyse 1 kişi gösteriyor düşman olarak arkadan 3 kişi birde geldi vurdu beni :D hile pert sanki diye düşünüyorm

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Haritada 1 kişi gösteriyor onunda ismini göstermiyor ismini göstermeyince aim alamıyorsn :D neyse 1 kişi gösteriyor düşman olarak arkadan 3 kişi birde geldi vurdu beni :D hile pert sanki diye düşünüyorm
Önceki surum çok iyiydi 4-5 mermi de alıyorduk şimdi ki aim sanki aimbot kilitlesen bile havaya kalkıyor

Üye
6 HİZMET YILI
This hack was the best , but after they update it became very bad
90% of users can not use it because of LSFLATPM message
and people who can use it face a lot of problems
Let me help you , remove all the update you made to the hack 2 days ago
and make it work as it was

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar sizden ricam boşuna başka sayfalarda hile araştırmayın. cunku ben yaptım butun 4 yılın yazılım ve dosyalarım hepsi gitti. format atmak zorunda kaldım. bendede hile çalışmıyor. hala bekliyorum nasıl oldu bu hile

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşlar momoryuı hile çalışıyormu windows 10 var antivirisu falan kapadım ama şöle bi hata alıyorum c:/user:/pc/downloads/MemoryUI.rar arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı hatası alıyorum lütfen yardım arkadaşlar. acill

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...