Onaylı Üye
tam olarakBiz 1 haftadir bunu konusuyorz kardesim calismiyor
tam olarakBiz 1 haftadir bunu konusuyorz kardesim calismiyor
we have memory leak (high ram usage) issue currently. thats causes esp laggy after 1 match or 2 match.. gonna fix that..the hack needs to be updated , it LAAAGs when the enemy is near to you and the aimbot is not in the center![]()
Merhaba bizede bi cevap verseniz bazilarinda calisip bazilarindda calismamasi sorunu hileden bizmi ayar yapamadik bizede bir yardimci olursaniz iyi olur en azindan artk calismicaksa soyleyin insanlar bilsin hic bilgi veren yokwe have memory leak (high ram usage) issue currently. thats causes esp laggy after 1 match or 2 match.. gonna fix that..
Post automatically merged:
![]()
fixed memory leak..
ram sızıntısı giderildi..
will this problem be solved ?All of us have the same problem
silmedin demi programi kendi kendine düzeldi ?hile düzeldi kesin 1 haftadır olmuyordu bende düzeldi
birisi gercekten sorunsuz calısan bir aim ayarı paylasabilir mi?arkadaslar aım ayrları nasıl oluyor
wifi ye reset at modemdenyeni hesap açtım biriki oynayım dedim hileyle istemcinden kaynaklanan veri hatası sebebiyle bağlantını sonlandırdık hatası verdi bypass falan kullanmadığım taktirde 2 kere 3.cüsünde hesap tamamen ban yedi bu ne oluyo şimdi nasıl aşçaz bu engeli bilen biri yardım etsin her yeni hesap açışımda hep aynı şey oluyo 2 kere uyarı geliyo 3.cüsü ban ile sonuçlanıyo
I checked the hack today , its working a lot of lagwill this problem be solved ?