Üye
ya bi düzeltin şu kasmayı arkadaş bu ne ya
Projelerim devam ediyor.bu kasma işine çözüm gelecek dimi reyiz? @LeftSpace
Projelerim devam ediyor.
gelecekteki projede bunu amaçlıyorum.@LeftSpace
@nader11ndeu
@maskelihileci
@UniqueNuker
@ioz
Öncelikle merhaba. Hileyi kodlayan, bizlere ulaşmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Sizlere bir durumu paylaşmak istiyorum. Hileyi yaklaşık 2 haftadan fazladır kullanmıyordum. Dün denemek amaçlı indirdim ve kurduğumda sorunsuz açıldı. Tamamen sorunsuz oyuna da girdim hile ile ama oyunda pc bir anda kapandı. ikinci defa yine hile aktif iken oyuna girdiğimde yine oyunun ortalarında pc kendiliğinde kapanıyordu. Şuanda hilede aşırı güç tüketimi söz konusu ve kodlamada hangi hata varsa o hata nedeniyle ekran kartı, işlemci veya ram'e aşırı güç binmekte.
Bu kadar emek verip hileyi bizler için paylaşıma açtığınız için teşekkür ederim. Sadece bu aşırı güç ivmelenmesine bir çözüm gelebilirse çok güzel olur. Bilgisayara zarar gelecek diye korkudan hileyi acamıyorum.Ayrıca hileye ekstra bir özellik yüklenmesine benim görüşümce gerek yok. Sade basit , menüsü küçük ekranda fazla bir yer kaplamayan, özelliklede olabildiğince stabil çalışan bir uygulama şeklinde kalması gerektiğini düşünüyorum. Bunu da dikkate alırsanız sevinirim. Kolay gelsin. İyi çalışmalar dileğimle.
Gelecekde ki projeden kastınız sezon 11.09 da bitiyor. Elbet hileler içinde yeni bir güncellemede getireceklerdir.gelecekteki projede bunu amaçlıyorum.
Think its work batter on win7..hope the lag issue will be fixed soon,
i have windows 10 64 bit and the issue is still there![]()
bu kasma işine çözüm gelecek dimi reyiz? @LeftSpace
arkadaşlar hile menüsü geliyor ama hile çalışmıyor neden olabilir ?