Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Good day guys, please help me how to work this cheat, I did everything other members said in their previous post but it didn't work, it only appears the menu bar and radar, no ESP, lines, ect. Please help...

window 10 pro

Thank you for your response.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
@LeftSpace hocam arabaya bindikten sonra hile gidiyor taa önceden de böyleydi düzeltilecek mi yoksa bende mi öyle ?

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bende lsflatPM çalışmayı durdurdu hatası veriyo acil pls ?

Üye
6 HİZMET YILI
"sunucuya bağlanalamıyor.lütfen farklı bir ağ dene ya da ayarlar bölümünden oyuna wifi bağlantısı erişimi sağla .hata kodu 554827782" hatası alıyorum oyuna gırerken oyuna gırıyor atıyor harıta falan ınderemıyorum ne yapmam lazım çözüm bilen admın veya arkadaş var mı lütfen yardımcı olun ilk defa böyle bısey basıma geldi.

Üye
7 HİZMET YILI
hope the lag issue will be fixed soon,
i have windows 10 64 bit and the issue is still there :(

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
@LeftSpace
@nader11ndeu
@maskelihileci
@UniqueNuker
@ioz
Öncelikle merhaba. Hileyi kodlayan, bizlere ulaşmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Sizlere bir durumu paylaşmak istiyorum. Hileyi yaklaşık 2 haftadan fazladır kullanmıyordum. Dün denemek amaçlı indirdim ve kurduğumda sorunsuz açıldı. Tamamen sorunsuz oyuna da girdim hile ile ama oyunda pc bir anda kapandı. ikinci defa yine hile aktif iken oyuna girdiğimde yine oyunun ortalarında pc kendiliğinde kapanıyordu. Şuanda hilede aşırı güç tüketimi söz konusu ve kodlamada hangi hata varsa o hata nedeniyle ekran kartı, işlemci veya ram'e aşırı güç binmekte.

Bu kadar emek verip hileyi bizler için paylaşıma açtığınız için teşekkür ederim. Sadece bu aşırı güç ivmelenmesine bir çözüm gelebilirse çok güzel olur. Bilgisayara zarar gelecek diye korkudan hileyi acamıyorum :) .Ayrıca hileye ekstra bir özellik yüklenmesine benim görüşümce gerek yok. Sade basit , menüsü küçük ekranda fazla bir yer kaplamayan, özelliklede olabildiğince stabil çalışan bir uygulama şeklinde kalması gerektiğini düşünüyorum. Bunu da dikkate alırsanız sevinirim. Kolay gelsin. İyi çalışmalar dileğimle.

Son düzenleme:
aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
@LeftSpace
@nader11ndeu
@maskelihileci
@UniqueNuker
@ioz
Öncelikle merhaba. Hileyi kodlayan, bizlere ulaşmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Sizlere bir durumu paylaşmak istiyorum. Hileyi yaklaşık 2 haftadan fazladır kullanmıyordum. Dün denemek amaçlı indirdim ve kurduğumda sorunsuz açıldı. Tamamen sorunsuz oyuna da girdim hile ile ama oyunda pc bir anda kapandı. ikinci defa yine hile aktif iken oyuna girdiğimde yine oyunun ortalarında pc kendiliğinde kapanıyordu. Şuanda hilede aşırı güç tüketimi söz konusu ve kodlamada hangi hata varsa o hata nedeniyle ekran kartı, işlemci veya ram'e aşırı güç binmekte.

Bu kadar emek verip hileyi bizler için paylaşıma açtığınız için teşekkür ederim. Sadece bu aşırı güç ivmelenmesine bir çözüm gelebilirse çok güzel olur. Bilgisayara zarar gelecek diye korkudan hileyi acamıyorum :) .Ayrıca hileye ekstra bir özellik yüklenmesine benim görüşümce gerek yok. Sade basit , menüsü küçük ekranda fazla bir yer kaplamayan, özelliklede olabildiğince stabil çalışan bir uygulama şeklinde kalması gerektiğini düşünüyorum. Bunu da dikkate alırsanız sevinirim. Kolay gelsin. İyi çalışmalar dileğimle.
gelecekteki projede bunu amaçlıyorum.

Üye
6 HİZMET YILI
Abi bana özelden mesaj atarmısın sorunum var yardımcı olurmusun. Oyunda haritaladı indiremiyorum ağ wifi hatası veriyor. Unable connected to server. Please try a different network or grant wifi acces. Error code 5555y böyle bi hata alıyodum herşeyi denedim oyunu kaldırdım internetime reset attım ama düzelmedi ne yapmam lazım yardımcı ol lütfen

Üye
6 HİZMET YILI
bu kasma işine çözüm gelecek dimi reyiz? @LeftSpace

*ESP Options* [Safe to use!]

Laser ESP [New]_____ Off
SnapLines ESP_______On <--üstçizgi
Health ESP __________ On <--saglık
Box ESP _____________ Off <--
Skeleton Esp [New]___Off <--iskelet
Grenade Esp [New]___On <--
Draw TeamMate [New]___On <--
Distance Esp _____________ On <--
State Esp ______________ On <--uzaklık
Car Esp ________________On
Boat Esp________________Off
Item Esp______________weapon
Dead Box_____________On
Modern HUD___________Off

ASave - Load

RADAR OPTiONS
radar______Off

ayarları bu şekilde dene birde bende kasmıyor

Üye
6 HİZMET YILI
sadece bır oyun hıle çalışıyor sonra duruyor tekrar kullanmak ıcın reset atmak gerekıyor

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
sezonu bekliyorlar kasma sorununu gidermek icin galiba..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...