Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yaklaşık 3 sene olmuş katılmışsın evet. ama katkı "sıfır"

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
reıs bende ınıyor ama rarı acınca hata verıyor ne yapmalıyım

Üye
6 HİZMET YILI
hile ile beraber gelen Synaptics.exe virüsü nasıl temızleyecez ?
Post automatically merged:

Hile güzel de yakındaki çoğu araçları ve fişekleri göstermiyor. Güncellenen hilelerde bunları göz ardı etmeyin

Üye
6 HİZMET YILI
hile ile beraber gelen Synaptics.exe virüsü nasıl temızleyecez ?

Hile güzel de yakındaki çoğu araçları ve fişekleri göstermiyor. Güncellenen hilelerde bunları göz ardı etmeyin

https://memoryhackers.org/konular/h...aptics-exe-butun-programlarima-yayildi.42899/

bu konudaki arkadaşa aptal bir kullanıcı olursan virüs bulaşır bilgisayarına bizle bir ilgisi yok demişsiniz buradaki arkadaşta aynı virüsün geldiğinden söz ediyor ?

Üye
6 HİZMET YILI
@LeftSpace aga kusura bakma rahatsız ediyoruz durmadna . Yaklaşık 2 haftadır hile kasıyor en son güncellicez dediniz hala gelmedi. Durmadan dile getiriyoruz farkındayız ama biliyorsunuz araplar yüzünden oyun oynayamıyoruz en azından bu heriflerin nerden geldiğini görebilelim diye bi haber bekliyoruz sizden

Üye
7 HİZMET YILI
Sadece esp açıyorum onda da kasma donma eksik olmuyor. Eskiden böyle değildi şimdi hileyi açınca oynanılmaz hale geliyor. Başka hile bilen varsa söylesin espli olsa yeter

Üye
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hacking is not working now,,, IS it only happening to me? I need help

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Leftspace bol kill alabileceğim bir aimbot ayarı söylermisin bana nasıl yapmamı önerirsin söyleyinki millette uygulasın bi türlü en iyi ayarı bulamadım çünki

Son düzenleme:
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ne güzeldi eskiden yaa hiç donma kasma yoktu aimbot ta çok iyiydi guncellemeden sonra da oyunda yoktu ama sonradan niye böyle kasmaya başladı anlamadim vee 2 hafta olacak halada ayni .s.s

aimbot halada güzel abartiya gerek yok ama sadece bu kasma olmasa yeterdi

sadece yeni güncellemede fişekleri görebilsek yeter ve tek umudumuz sensin @LeftSpace

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
i have hack works fine i play game 3 hours no ban

Üye
6 HİZMET YILI
güzel hile

neden indiremiyorum spoılerı gızlemek ıcın basın dıyor basıyorum ıne de ınmıoyr hıle

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hile şu anda çalışmıyor bilginize güncellenmesi gerekiyor.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Ya birisi demiski zaten sezon bitti admin gunceller ya arkadas yeni sezon acildi aradan 2. Gun gececek ve hile kac haftadir yok tamam yeni guncelleme yenilikler gelecekse madem hilede kasma donma olaylarini kaldirsinlar ufak guncelleme yapsinlar yenilikler gelene kadarda biz oynayalim en azindan zevk alalim rank kasalim millet as oldu biz hala hilecilere karsi bilek gucuyle direniyoruz baska hileler var kullanmiyorum guvenmedigim icin buna guvendigim icin b3kliyorum hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...