Seçkin Üye
ayarın adı nebioasta bi ayar var onu enable yapın ben denedim emulator sıfır full hd ayarları full akıyo sorun 0
ayarın adı nebioasta bi ayar var onu enable yapın ben denedim emulator sıfır full hd ayarları full akıyo sorun 0
Virtualization Technologyayarın adı ne
buyuk ihtimalle virtualization technology diyor on yapin bi fark goruceksinizAyarın adı ne bizde yapak da faydalanak dimi
LeftSpace
buyuk ihtimalle virtualization technology diyor on yapin bi fark goruceksinizAyarın adı ne ?
ben yine ext ye geçtim int e güvenmiyorum çünkiNe oldu ağlıyodunuz int aimbot ekleyin isteyen kullanır ban yer diye, yorumlardan görüyoruz ne kadar istediğinizi![]()
gereksiz yorumlar yapmayın ya. çalıştıramıyonuz sonra çamur atıyonuz pubg de calısmayan hack miş... valla bende çatır çatır çalısıyor. ban da atmıyor tertemiz oynuyom yapamayan düşünsünmobil pub'da çalışmayan hack 0.14.5
nerden ındırıyoruzgereksiz yorumlar yapmayın ya. çalıştıramıyonuz sonra çamur atıyonuz pubg de calısmayan hack miş... valla bende çatır çatır çalısıyor. ban da atmıyor tertemiz oynuyom yapamayan düşünsün
nerden ındırıyoruz hack pubg
Post automatically merged:
nerden ındırıyoruz