Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
@LeftSpace dose cheat version will change or not beacuse game version is change :mum:

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
eylül 17 sinden beri bir ban dalgası var. Hatta şu an oyun içi etkinliklerde ban notice isimli bi makale var. Hangi hile türüne ban atıyo ve kimler ne yaparken banlandı keşfedemedim. Konuda oldukça sessiz, kimsenin sesi çıkmıyo. Ama şu an aktif bi raporlama ve ban dalgası var. Hesabımda şu anda 16 tane bronz V var banlı halde. Fotoğraf koyamıyorum buraya link yerleştir falan diyo bi de 16 sı da dağınık bi şekilde gösteriyo. Uzun zamandır yalnızca esp ve item gösterme kullanıyorum. Şimdiye kadar bi şey olmadı ama yarın olmıycağına anlamına gelmiyo bu. Hileyi rahat rahat kullanabiliyo musunuz? Kasma donma gibi beceriksizliğinizden kaynaklı yaşadığınız sorunlar dışında ban yiyeniniz oldu mu?

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
eylül 17 sinden beri bir ban dalgası var. Hatta şu an oyun içi etkinliklerde ban notice isimli bi makale var. Hangi hile türüne ban atıyo ve kimler ne yaparken banlandı keşfedemedim. Konuda oldukça sessiz, kimsenin sesi çıkmıyo. Ama şu an aktif bi raporlama ve ban dalgası var. Hesabımda şu anda 16 tane bronz V var banlı halde. Fotoğraf koyamıyorum buraya link yerleştir falan diyo bi de 16 sı da dağınık bi şekilde gösteriyo. Uzun zamandır yalnızca esp ve item gösterme kullanıyorum. Şimdiye kadar bi şey olmadı ama yarın olmıycağına anlamına gelmiyo bu. Hileyi rahat rahat kullanabiliyo musunuz? Kasma donma gibi beceriksizliğinizden kaynaklı yaşadığınız sorunlar dışında ban yiyeniniz oldu mu?
int aimbot dışında hiçbir özellikten ban yemedim.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ban yiyenler neden ban yedim diyorsunuz int aimi açmadığınız sürece sadece esp ile ban yemezsin

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
esp çalışıyor mu sizde? 1-2 kişi gösteriyor sonra onlarda kayboluyor

Üye
10 HİZMET YILI
hile kapanıp aktif oluyor arkadaşlarımda kutu varken düşmanda yok ve aimbot bazen hiç olmuyor

Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba
öncelikle ban yiyen arkadaşlar neyden dolayı ban yiyorsunuz açıklık getirirseniz sevinirim
ayrıca bir sorum olacak hileyi çalıştırdığımda sadece esp ayarlarını yapıyorum acaba onun dısında baska bırsey acıyormuyum acmıyormuyum bu konuda yardım ıstıyorum hıleyı actıgımda ılk işim dusman mesafesını 500 e cıkartıyorum daha sonra esp ayarlarından enable on olarak acık durumda enable altındakı 5 yerı off konumuna alıyorum sonra inserte basıp kapatıyorum
ben bu dedıgınız int aim gibi hileleri hiç görmedim nerden acılıyor nası yapılıyor anlamıyorum.
bas riski aim bot off konumunda her zaman.
yani demem şu ki ben esp ile oynadıgımı zannedip acaba aim bot yada o dedıgınız int diye birşey var o kendılıgınden aktif olma durumu varmı yardımcı olurmusunuz

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
esp bazen açılıp kapanıyor pc kapat aç yapınca düzeliyor garip.

Üye
6 HİZMET YILI
Tencent game buddy güncelleme gelmiş anti cheat aktif oluyor nasıl kapatabiliriz

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bu nasıl iş ya oyunda bırısı var hıle aktıf oldugu halde dıger herkesı gosterıyor ama o kısıyı gostermıyor adam gelıp vurup gıdıyor ve anıden ortya cıkıyor bu nasıl ıs anlamadım

Üye
6 HİZMET YILI
Tencent game buddy güncelleme geldi anti cheat aktif oldugu ıcın hileyi calıstırmaktan korkuyorum ne yapabilirim şuan anti cheati nasıl kapatabilirim birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...