Discord : SergeN
Uzman Üye
bunun ile alakalı memory tarafından güncellenicek gibi birşey soylendımı pekiaçılıyo fakat silah yeri göstermiyo adamların yerini göstermiyor. sadece radarda mesafe olarak gösteriyo
bunun ile alakalı memory tarafından güncellenicek gibi birşey soylendımı pekiaçılıyo fakat silah yeri göstermiyo adamların yerini göstermiyor. sadece radarda mesafe olarak gösteriyo
Bir şey indirmenize gerek yoktur otomatik olarak loader yapıyoryeni birşey indirmemize gerek yok değil mi ? güncellendiğinde loader den otomatik mi güncelleniyor ?
0.15 Sürümüne oyununuzu güncelleyinBENDEDE AYNISI OLUYOR SADECE RADAR CALISIYOR SILAHLARI VE ADAMLARI GÖSTERMIYOR BİLGİ LÜTFEN![]()
güncelledik calısmıyor0.15 Sürümüne oyununuzu güncelleyin
bu arkadaşa katılıyorum hile aciliyor radardan baska calısan bişey yok .estou com o mesmo problema
onu nereden güncelleyeceğiz anlayamadım ?0.15 Sürümüne oyununuzu güncelleyin
benim diger arkadaslarda calısıyor ama anlamadım ya nasıl bişeybu arkadaşa katılıyorum hile aciliyor radardan baska calısan bişey yok .
0.15 e güncelleyin dediği hile yi değil mi ? oyunu zaten güncelledimKENDİSİ SİZE GÜNCELLEME YAPTİRİR ZATEN OYUNA GİRMEDEN
OOO Emre Bey Efendi Sizdemi BurdaydınızHocam Ben Bunu Gübceleme Gelmeden Önce Güzel Kulanıyordum Şunda Yeni Güncelemede Açılıyor Ama Hiç Bişey Çalışmıyor
Yok Dışardayım Sonra Gelecem Aradıgınız Kişiye UlaşılmıyorOOO Emre Bey Efendi Sizdemi Burdaydınız
neyse sustum ben sana selam vermeye gelimiyor maviş bbYok Dışardayım Sonra Gelecem Aradıgınız Kişiye Ulaşılmıyorasu