Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
aga halan aynı sorun var bence calısıyor butonunu guncellenıyor dıye degıstırın yarına kadar bekleriz surda 4 gundur beklıyoruz 1 gundur daha beklerız yeterkı temız olsun

Üye
7 HİZMET YILI
Beyler Kimsenin dalga geçtiği falan yok, siz burayı ne zannediyorsunuz acaba. Gerçekten inanılmaz yorumlar okudum, adamlar beş kuruş istemeden İnternetteki tek reklamsız ve kullanması basit aynı zamanda güvenli bir hileyi sizlerle paylaşıyor buna rağmen ufak bir aksaklık yaşandığı vakit affetmiyor yığılıyorsunuz. Destek olmak, baş üstünde tutmak dururken siz kendi içinizden size karşılıksız hizmet eden bu arkadaşları gereksiz yere yeriyorsunuz. Yapmayın, yakışmaz bize hem çok basit bir şey yapmalısınız evvela. Hile gayet stabil çalışıyor eğer sizde de çalışmasını istiyorsanız "\AppData\Local\Temp" konumuna giderek yahut başlat menüsünü açıp %temp% yazıp enter'a basarak Dosya yöneticisinde karşınıza çıkan Temp klasörünü temizlemeniz gerekiyor. Loader'in Güncel Dll dosyalarını çekebilmesi için evvela var olan Dll dosyalarını silmelisiniz.

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Beyler Kimsenin dalga geçtiği falan yok, siz burayı ne zannediyorsunuz acaba. Gerçekten inanılmaz yorumlar okudum, adamlar beş kuruş istemeden İnternetteki tek ******sız ve kullanması basit aynı zamanda güvenli bir hileyi sizlerle paylaşıyor buna rağmen ufak bir aksaklık yaşandığı vakit affetmiyor yığılıyorsunuz. Destek olmak, baş üstünde tutmak dururken siz kendi içinizden size karşılıksız hizmet eden bu arkadaşları gereksiz yere yeriyorsunuz. Yapmayın, yakışmaz bize hem çok basit bir şey yapmalısınız evvela. Hile gayet stabil çalışıyor eğer sizde de çalışmasını istiyorsanız "\AppData\Local\Temp" konumuna giderek yahut başlat menüsünü açıp %temp% yazıp enter'a basarak Dosya yöneticisinde karşınıza çıkan Temp klasörünü temizlemeniz gerekiyor. Loader'in Güncel Dll dosyalarını çekebilmesi için evvela var olan Dll dosyalarını silmelisiniz.
arkadaşım bu dedigini yaparsak banlanırız bılıyorsun degıl mı oyun hemen algılıyor boyle şeyleri

Üye
7 HİZMET YILI
Çalışıyor kardeşim, gayet güzel hatta mükemmel çalışıyor, 1045.sayfada en sonra bir yorum var, yazılanları uygula tekrar dene.

arkadaşım bu dedigini yaparsak banlanırız bılıyorsun degıl mı oyun hemen algılıyor boyle şeyleri
Kardeş Temp klasörünün ne olduğunu biliyor musun? Temp Klasöründe neyi sildiğini biliyor musun?. Oyunun algılayacağı bir şey yok ortada rahat ol. Hem bizzat denedim. Temp klasöründe silmenizi isterdiğim şeyler MH'nin hilesine ait dosyalar başka birşey değil. Hilenin yeni, güncel, taze dosyaları çekebilmesi için eskileri silmeniz gerekiyor.

Üye
6 HİZMET YILI
bu zamana kadar eksıksız calısıyordu lakın son guncellemeden sonra bole oldu
Post automatically merged:

Çalışıyor kardeşim, gayet güzel hatta mükemmel çalışıyor, 1045.sayfada en sonra bir yorum var, yazılanları uygula tekrar dene.
o kadar cok temp dosyası var kı hangısını sılecez kardeşim ?

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Beyler Kimsenin dalga geçtiği falan yok, siz burayı ne zannediyorsunuz acaba. Gerçekten inanılmaz yorumlar okudum, adamlar beş kuruş istemeden İnternetteki tek ******sız ve kullanması basit aynı zamanda güvenli bir hileyi sizlerle paylaşıyor buna rağmen ufak bir aksaklık yaşandığı vakit affetmiyor yığılıyorsunuz. Destek olmak, baş üstünde tutmak dururken siz kendi içinizden size karşılıksız hizmet eden bu arkadaşları gereksiz yere yeriyorsunuz. Yapmayın, yakışmaz bize hem çok basit bir şey yapmalısınız evvela. Hile gayet stabil çalışıyor eğer sizde de çalışmasını istiyorsanız "\AppData\Local\Temp" konumuna giderek yahut başlat menüsünü açıp %temp% yazıp enter'a basarak Dosya yöneticisinde karşınıza çıkan Temp klasörünü temizlemeniz gerekiyor. Loader'in Güncel Dll dosyalarını çekebilmesi için evvela var olan Dll dosyalarını silmelisiniz.
yaptım aynı radar gözüküyor ama çizgi çıkmıyor yani

Üye
7 HİZMET YILI
bu zamana kadar eksıksız calısıyordu lakın son guncellemeden sonra bole oldu

o kadar cok temp dosyası var kı hangısını sılecez kardeşim ?
Yahu kardeş gir Temp klasörüne Ctrl+A yap seç bütün dosyaları sonra baş Shift+Delete'ye Silebildiğini Silsin, Silemediği de kalsın bir sorun yaşamazsınız emin ol. Ha illa bana sileceğim dosyaların isimlerini ver dersen buyur " LSP_AdvancedESP.dll, LSP_Aimbot.dll, LSP_Awareness.dll, LSP_CRadar.dll, LSP_ESP.dll, LSP_Radar.dll, LSP_SuspScore.dll ve son olarak "r" harfiyle başlayan exe dosyası. Bunlar Hileye ait dosyalar. Bunları temizleyin sonra MH loader ile hileyi tekrar yükleyin. Bu kadar basit.

Üye
6 HİZMET YILI
yönetecilerden bı acıklmadıgı yapılmadıgı surece boyle seylere ınanmayalım bence zararını bız cekerız arkadaşlar bence yonetıcılerden cevap beklıyelım bu zamana kadar bole bı sorun olmamıştı otamatık olarak calısıodu yınede sız bılırsınız .

Üye
7 HİZMET YILI
xcvxcvxcvxcv.jpg

Hocam temp klasörüne girdim ancak içerde bir çok dosya var hangilerini silmemiz gerekiyor acaba
LSP_AdvancedESP.dll, LSP_Aimbot.dll, LSP_Awareness.dll, LSP_CRadar.dll, LSP_ESP.dll, LSP_Radar.dll, LSP_SuspScore.dll ve son olarak "r" harfiyle başlayan exe dosyası. Bunlar Hileye ait dosyalar. Bunları temizleyin sonra MH loader ile hileyi tekrar yükleyin.

Üye
7 HİZMET YILI
Hocam temp klasörüne girdim ancak içerde bir çok dosya var hangilerini silmemiz gerekiyor acaba

Ekli dosyayı görüntüle 25192

LSP_AdvancedESP.dll, LSP_Aimbot.dll, LSP_Awareness.dll, LSP_CRadar.dll, LSP_ESP.dll, LSP_Radar.dll, LSP_SuspScore.dll ve son olarak "r" harfiyle başlayan exe dosyası. Bunlar Hileye ait dosyalar. Bunları temizleyin sonra MH loader ile hileyi tekrar yükleyin.
Biz de neden olmadı farklı bir yol mu izlediniz

Üye
7 HİZMET YILI
hangi dosyaları sileceğimizi net olarak belirtsen bizdede çalışsa yoksa bu gidişle olmaz

Üye
6 HİZMET YILI
yönetici arkadaşlar bu arkadaşın dediklerini yapalımmı ne diyorsunuz acaba sorun cozulur mu ?

Üye
7 HİZMET YILI
uyarılar için teşekkürler ama Temp klasörünü temizlemek de işe yaramadı, hala çalışmıyor. en iyisi sabahı beklemek...

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, kardeşler, ben denemediğim ve çalışmayan bir yöntemi size asla yapın diye söyleyecek değilim. Buyurun biraz evvel aldığım ss belki görülmemiştir diye tekrar atıyorum. Hile gayet güzel çalışıyor bir sorun görmüyorum açıkçası.

xcvxcvxcvxcv.jpg

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, kardeşler, ben denemediğim ve çalışmayan bir yöntemi size asla yapın diye söyleyecek değilim. Buyurun biraz evvel aldığım ss belki görülmemiştir diye tekrar atıyorum. Hile gayet güzel çalışıyor bir sorun görmüyorum açıkçası.

Ekli dosyayı görüntüle 25193
dostum anlıyorum sende çalıştı ben temp dosyasını komplede sildim yine çalışmadı acaba yaptığın başka bi işlemmi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...