Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Dünden Beridir Bende Sizin Gibi Bekleyenler Arasındaydım Benim Ana Bilgisayarımda'da Çalışmadı Başka Bi Bilgisayarda Denedim Gördüğünüz Gibi Çalıştı Gerçekten Yönetimi Suçlayacak Bi Durum Yok Bu Kesinlikle Bilgisayarla İlgili Ufak Bi Driverle Alakalı , Buna Sebep Olan Soruna Bakıyorum Bulur Bulmaz Sizinle Paylaşacam Takipte Kalın

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    324.5 KB · Görüntüleme: 54
Üye
6 HİZMET YILI
omaygat oldu fena oldu hemde demekkı neymış bızlerde yokmus sıkıntı elınıze saglık bu adam ısını yapıyor buna solenıcek laf yok gorusuruz sevıyorum seni leftspace by sahane :mum:

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Çalışıyor beyler admin eline sağlık sabır ettik değdi bence tekrar teşekkürler...

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kardesım burda hıle ne zaman cıkacak falan fılan sohbet eden ınsanlar bakın bu adam hıleyı yaptı kac aydır kullanıyorsunuz guncelleme geldı ve bu adam daha bısı yazmadı yazmak ZORUNDA da degıl babasının hayrına yaptı sızde kullandınız sımdı yapmak ıstemıyorsa zorlamaya gerek yok hayat bu herkesın bır ugrası var SAYGI GOSTERIN

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bende sorunu buldum diye seviniyordum.demekki güncelledi sanirim.tesekkurler

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Beni yeniden oyuna başlattınız konuyu üstte tuta tuta :D helal olsun size

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu hile ÜCRETSİZ adamlara burda bağırıp çağırıp bunu yapmak zorundaymış gibi konuşmayın isterse yapar isterse yapmaz adamın zevkıne kalmış bunu anlayın artık beğenmiyorsanız gidin ücretli hile alın en azından onlara bağıra bilirsiniz.
Ama Burda Left Space ya da başka admine 'yap lan şunu' düzelt amk' demeye zerre kadar hakkınız yok.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bazı arkadaşlar artist artist konuşmayı ve ağlamayı bıraktığına göre saat 17:40 ta yapılan güncelleme ile problemleri çözülmüş gibi gözüküyor. İyi oyunlar.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Konunun en başını okumadan yorum yapmayın esp çalışmıyorsa F6 basın hıle güncellsin kendini herşey geliyor Teşekkürler MH

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ben sürekli 3 ay ban yiyorum bu hileyi kullandığım halde ne den olabilir yeni hesap açıyorum mesela 2 hafta sonra bi bakıyorum hesaba durduk yere 3 ay banlanmış pc banmı yedim ip banmı yada fazla report yediğim içinmi banlandım ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...