ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Hayır sadece tencent emülatörü için tasarlandıİos ta çalışıyor mu bu kardesm ya da iosta çalışanı var mı
Hayır sadece tencent emülatörü için tasarlandıİos ta çalışıyor mu bu kardesm ya da iosta çalışanı var mı
Hile sorunsuz çalışmaktadır Windows Defender Kapatesp çalışıyormu bilgi verirseniz svnrm
kardeşim nasıl yapılıyor o dediğin bana da söylermisin bende ban yedim 10 yıl anlatırsan büyük sevapa girersin10 yıl ban yemiştim bypassme clear data yaptım xposed den modülü kapatıp yeniden başlattım ban kalktı belki işinize yarıyabilir
hacı banada yardımcı olurmusun cok para harcadıgım bir hesabım ban yedi cok para harcadım 3 bin tl lik hesap gitti kurtarabilirmiyiz onu10 yıl ban yemiştim bypassme clear data yaptım xposed den modülü kapatıp yeniden başlattım ban kalktı belki işinize yarıyabilir
kardeşim bende 3 ay yedim bana yardımcı olurmusun10 yıl ban yemiştim bypassme clear data yaptım xposed den modülü kapatıp yeniden başlattım ban kalktı belki işinize yarıyabilir
update your game please game version is v.15 and you use v.14Hi there, when will MemoryUI be updated? The versionfor PUBG v. 14 does not work on new PUBG v. 15
Am i missing something because everybody say it is working but the version is not working. The RADAR works but i do not see anything else. it does not show any items or the enemies.. please help. Thank you!
Thank you very much!update your game please game version is v.15 and you use v.14
Wish you get better so soonsorry for the delay. I was sick..![]()
Kendi kendini kapatıyor ondan sona açılmıyor birdaha da. Neden yapıyor bunu? Bilgisayarı kaç defa yeniden başlattım yok inject edince o cmd ekranı gelmiyor bir türlü.
windows 7 yada windows 10 kullanıyosan aero kişileştirme temasından pcnin ayarını ayarlahileyi acıyorum oyun ekranı karanlık olur yardımcı olur musunuz