Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ölenlerin sandıklarını görmek için hile aktif fakat gözükmüyor birde düşen dropların yerini gören kişiler de var bu hile de olmuyormu acaba..bende dead box açık ama olmuyor..yardımcı olabilecek varmı..

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
esp nin doğru çalışmaması kanımca oyunla ilgili. ambar maçı yaptım. rakip takımdan 2 kişi düşman olarak diğerleri gibi kırmızı renkte görünmedi. dolayısıyla oyunda bize düşman olarak belirmeyen kişiler hilede de görünmüyor
draw teammates özelliğini açıp dener misin.
Post automatically merged:

o modda hiç denenmedi hile.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
esp is not working correctly when hack is running it appear only one player

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Pubg mobile güncellemeden sonra hile açılmıyor, hile açılıyor ama izleme hilesi ve silahlar gözükmüyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz. windows 10

Üye
6 HİZMET YILI
hileyi acıyorum oyun ekranı karanlık olur yardımcı olur musunuz
biraz geç oldu yeni gördüm aynı sorun devam ederse çalıştır komutuyla cmd ekranı aç oraya "net start uxsms" yaz bi kaç saniye içinde başlatıldıktan sonra aero teması özelliklerini aktif eder sistem daha sonra hileyi çalıştır.

Üye
7 HİZMET YILI
selam hilede bazı eksikler var güncellemeden sonra bunlar hayat kurtaran eksikler
1-düşman bomba atarken göstermiyor
2-araba gelirken 100 metre kala falan görebiliyoruz
3-düşmanın konumu yazmıyor ayakta veya yerde olduğu

Üye
6 HİZMET YILI
MemoryUI indirme işleme yapıyorum. Ancak Rar dosyası açılmıyor. Hata olatak arşiv biiçimi desteklenmiyor veya eksik yardımcı olurmusunuz

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
MemoryUI yi indirdim, ama Dword VIP R3 Beta For 0.14 Safe i yükle dediğimde, sitede giriş yapılıyor diyor, siteye giriş yapıyorum. Veriler alınıyor yazısından sonra herşey kayboluyor. Hileyi download etmiyor. Neyi eksik yapıyorum?

Üye
6 HİZMET YILI
sıkıntısız çalışıyor ama çok fazla 10 dk ban atıyor ya adamla karşı karşıyayım vurdum diye 10 dk ban atıyor, çözümü var mı bunun

Üye
8 HİZMET YILI
lastpm sorunu alıyorum her yolu denedim ama b,r türlü aktif olmadı yardımcı olabilir misiniz

Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ölenlerin sandıklarını görmek için hile aktif fakat gözükmüyor birde düşen dropların yerini gören kişiler de var bu hile de olmuyormu acaba..bende dead box açık ama olmuyor..yardımcı olabilecek varmı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...