Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Yeni koruma mı geldi tencent gaming buddye?
Post automatically merged:

Oyunu tekrar indiriyim kuruyım dedim oyuna girince sağ altta çince bişey yazıyor koruma gibi bişi

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Yeni koruma mı geldi tencent gaming buddye?

Oyunu tekrar indiriyim kuruyım dedim oyuna girince sağ altta çince bişey yazıyor koruma gibi bişi
Aga açıklamaktan yoruldum 1 kere ban yerseniz oyun sizin IP adresinizi HDD numaranızı tanıyor ve oto ban atıyor hatta hile kullanmasanız dahi ban yiyebiliyorsunuz Ben az önce çıktım maçtan 13kill var 53 lv hesabımla 6 aydır ban yemedim.Siz daha önce ban yemissinizdir

Üye
7 HİZMET YILI
hıle bazen adam gosterıyor bazen gostermıyor 1 kısı gosterıyor ustune 3 kısı daha cıkıyor takımmıslar meger . hıle stabıl calısmıyor guveerek rahat oynayamıyorsun bu bızden mı sızden mı kaynaklı bılmıyorum bı acıklama guzel olurdu . onun dısında 5 aydır kullanıyorum banlanmadım aim kulanmıyorum ve kullanıslı bır tasarımı var alıstım baska hılelerı kullanmak stemıyorum

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
su aim botdaki auto adjust ne ise yariyor bilen varmi ?
silahı aşşağı çekiyor ateş ederken.

New Plugin - ESPX

2KAofq3K.png

its supports config file. now you can edit your item colors with %temp%ESPWeapons.json file.

Coded by AmiralRouter.

Üye
6 HİZMET YILI
silahı aşşağı çekiyor ateş ederken.

New Plugin - ESPX

2KAofq3K.png

its supports config file. now you can edit your item colors with %temp%ESPWeapons.json file.

Coded by AmiralRouter.

reis adamsınnnn. yazılar hep üst üste bindiği için yakınlaşmadan okuyamıyordum. çok iyi oldu bu. vede türkçe yazmışsın. ellerine sağlık.

bu arada atılan bombalar yuvarlak çizgi içinde beliriyordu. pubg nin son güncellemesinden bu yana hiç göremedik onu.

son olarak espx eklentisi için AmiralRouter 'ın ellerine sağlık...

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bu gün oynayıp ban yiyen var mı?

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dostum dünden beri ban yiyorum ne demezsin ki aimbot vs yok esp var tek ama yinede yiyorum koruma geldi galiba

Üye
6 HİZMET YILI
Gameloopa koruma geldi beyler oyunu sil baştan yükledim koruma değişmiş ve t3helper sildiğim halde koruma kalkmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
reis adamsınnnn. yazılar hep üst üste bindiği için yakınlaşmadan okuyamıyordum. çok iyi oldu bu. vede türkçe yazmışsın. ellerine sağlık.

bu arada atılan bombalar yuvarlak çizgi içinde beliriyordu. pubg nin son güncellemesinden bu yana hiç göremedik onu.

son olarak espx eklentisi için AmiralRouter 'ın ellerine sağlık...
Oğlum ne işsiniz lan siz? esp, aimbot cart curt herşey var. Adamın nerede olduğunu tanrı dağından bile görebiliyorsunuz, adamın derdine bak attığı bomba nerede o da gözüksün diyor. Mausu klavyeyide senin yerine kullansınlar mı sadrazamın sol tarafındaki en önemli organ kalbi seni.

Üye
6 HİZMET YILI
Oğlum ne işsiniz lan siz? esp, aimbot cart curt herşey var. Adamın nerede olduğunu tanrı dağından bile görebiliyorsunuz, adamın derdine bak attığı bomba nerede o da gözüksün diyor. Mausu klavyeyide senin yerine kullansınlar mı sadrazamın sol tarafındaki en önemli organ kalbi seni.

kimin işsiz olduğu aşikar. sataşacak yer arıyorsun. daha önceden çalışan ve şuan çalışmayan bir özelliği admine bildiriyoruz. ne var bunda. boş yorum yapma kardeşim

Üye
7 HİZMET YILI
iyi geceler yeni güncellememi yapıldı hileyi açamıyorum site açılıyor veriler yükleniyor yazıyor ama cmd ekranı gelmiyor neden acaba

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
Thank you every things works be Good a new features :D

Üye
6 HİZMET YILI
Hey there, it's my first time to try Dword. well i was using Dego-GH and Vn-Hax and all now gives 3months Ban (esp only). so this one is safe as esp only or same as others ?!

this is the most healthy brother. but since you ate ban before, delete the game and reinstall it to avoid eating again. get clean installation guarantee.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...