i think no u can not use its just for emulator i thinkMobilde kullanım mümkün mü
sendemi ban yedin kralBan yemem diyordum ama 7-8 aydır oynuyorum ilk banımı yedim. 3 aylık. aimbot hiçbir zaman açmadım. Memory ban yedirmez değilmiş bilginiz olsun.
[ENG] I got ban. i have playing for 8 months and never use aimbot. Memory is not %100 safe.
kimsenin böyle bir iddaası olmadı zaten ücretsiz hile olarak diğer paralı hilelerden daha güvenli olduğu kesin.Ban yemem diyordum ama 7-8 aydır oynuyorum ilk banımı yedim. 3 aylık. aimbot hiçbir zaman açmadım. Memory ban yedirmez değilmiş bilginiz olsun.
[ENG] I got ban. i have playing for 8 months and never use aimbot. Memory is not %100 safe.
Deepfreeze ile çalışmamakta.merhaba hile aktif ediyorum menu geliyor ama oyunda içinde aktif değil sorun nedir.
Radar vs herşey geliyor ekrana ama hile aktif değil.
Ayrıca Deep Freeze Aktif.
Post automatically merged:
BAN 3 MONTHS. ONLY PLAY 2 GAMES. PROGRAM DETECT
Oyuna hiç güncelleme geldi miHıleyi kullandıgımdan beri Sadece ESP açarım hiç bi sıkıntı yaşamadım ama az önce 3 ay ban yedim hayırlı olsun hesap açıldık tan sonra hile kullanmam galiba birdaha ama uçan araplar falan görürsem devam ederse yine kullanmaktan başka çare kalmaz