ayn bendede öyle oluyorHile hiç çalışmıyor açıyon kendi kendini kapatyo hile
for me too . so sad i am :-(hile devri kapandı beyler pubg mobilede bitti benim için
for me too . so sad i am :-(hile devri kapandı beyler pubg mobilede bitti benim için
its terrible. i lost my 2 accounts for 3 months :-(ONLY USE esb and got banned in 2 acc for 3 months what warning hack now DETECTED from system
Oyunda oto ban sistemi mevcut, hileyi oto algılıyor ve ban atıyor. Bundan dolayı ya hiç açmayacaksın ya da tek tek deneyerek hangi özellik ban yedirmiyor onu deneyebilirsin. Oyunun güvenliği arttırıldığı söyleniyor.Ben hileyi denedim gayet iyi çalışıyor amaa 2 3 gün sonra hesap banlandı 2020 şunat ayına kadar.. neden ban yedi anlamadım 3 hesapta denedim ayrı ayrı ilk hesapta aimbot kullandım o gitti 2020 şubata kadar yeni hesap açtım bu sefer aimbotsuz kullandım o da 3. günü göremedi.. neden ban yedim hala çözebilmiş değilim..
Abi sadece esp açık adam sıkana kadar sıkmıyorum yinede 3 ay ban yedim![]()
reis hileler fix yedi güncelleme lazım yada başka emülatörü desteklicek mh ekibi gameloop safe değil artıko zaman başka özellik aç
![]()
hayırlısı bakalım heyecanla bekliyoruz.reis hileler fix yedi güncelleme lazım yada başka emülatörü desteklicek mh ekibi gameloop safe değil artık![]()