Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hi guys ! i used it without aimbot but i got banned yesterday then i ceated a new account and i got banned again!! with just 4 kills!!
what should i do ??
Post automatically merged:

hile devri kapandı beyler pubg mobilede bitti benim için
for me too . so sad i am :-(
i got banned two times

hile devri kapandı beyler pubg mobilede bitti benim için
for me too . so sad i am :-(
i got banned two times

ONLY USE esb and got banned in 2 acc for 3 months what warning hack now DETECTED from system
its terrible. i lost my 2 accounts for 3 months :-(

Üye
7 HİZMET YILI
Ben hileyi denedim gayet iyi çalışıyor amaa 2 3 gün sonra hesap banlandı 2020 şunat ayına kadar.. neden ban yedi anlamadım 3 hesapta denedim ayrı ayrı ilk hesapta aimbot kullandım o gitti 2020 şubata kadar yeni hesap açtım bu sefer aimbotsuz kullandım o da 3. günü göremedi.. neden ban yedim hala çözebilmiş değilim..

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben hileyi denedim gayet iyi çalışıyor amaa 2 3 gün sonra hesap banlandı 2020 şunat ayına kadar.. neden ban yedi anlamadım 3 hesapta denedim ayrı ayrı ilk hesapta aimbot kullandım o gitti 2020 şubata kadar yeni hesap açtım bu sefer aimbotsuz kullandım o da 3. günü göremedi.. neden ban yedim hala çözebilmiş değilim..
Oyunda oto ban sistemi mevcut, hileyi oto algılıyor ve ban atıyor. Bundan dolayı ya hiç açmayacaksın ya da tek tek deneyerek hangi özellik ban yedirmiyor onu deneyebilirsin. Oyunun güvenliği arttırıldığı söyleniyor.

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Abi sadece esp açık adam sıkana kadar sıkmıyorum yinede 3 ay ban yedim :D

Üye
7 HİZMET YILI
ek bir ekletni vs kurmayın yada ayar değiştirmeyin. ben hiçbir ayar ile oynamadım şuan kullanıyorum ve ban yemedim. haa gameloop un bir güncelemesi var onu yapmadım ondanda olabilr bilmiyorum ama şuan sıkıntısız kullanıyorum.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
esp neden çok kasıyor, hiç bişey göstermeme rağmen esp çok kasıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende veri yükleniyorda aklıyor güncellemeden sonra güncellemeyi mi bekliyelim ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ben banı oyun sırasında yemedim. Oyunu kapatıp açtım birden ban yediğimi gördüm. Sadece ESP açık olmasına rağmen. Sanırım denetim olayını arttırdılar.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
pubg türkiye hileye karşı önlemlerinin artırıldığını ve bi kaç sistemi belirtmiş ama asıl önemli olan sistemden hiç bahsetmemiş korkudan galiba @LeftSpace den korkuyorlar soylerizde açiğımızı yakalar diyee

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
ESP
Distance
Heal
Kullanıyorum şu ana kadar hiç ban yemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...