Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
sanırım yine aynı problem mevcut. hile kimilerinde çalışıyor kimilerinde buna bende dahil çalışmıyor :S
Post automatically merged:

ayrıca gameloop son sürümüde indirdim kimilerinin dedigi gibi opengl+ seceneginide denedim maalesef olmuyor bende. sorun başka birşeyden olmalı.

oyundaki nick ile forumdaki nickin ayni olmasimi gerekiyor?

Son düzenleme:
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
sanırım yine aynı problem mevcut. hile kimilerinde çalışıyor kimilerinde buna bende dahil çalışmıyor :S

ayrıca gameloop son sürümüde indirdim kimilerinin dedigi gibi opengl+ seceneginide denedim maalesef olmuyor bende. sorun başka birşeyden olmalı.

oyundaki nick ile forumdaki nickin ayni olmasimi gerekiyor?
Bunuda sen mi uyduruyorsun ilk defa kullanmıyoruz nicklerle alakalı değil...

Üye
6 HİZMET YILI
ne uydurması dostum. bilmiyorum sordum sadece. baksana kimisinde calisiyor bende ve daha bi suru kiside calismiyor. inanmayanlara ekran goruntusu bile atmislar. 50 kjeredir gir cik yapıyorum ac kapa yapıyorum nafile. calismiyor.

Üye
6 HİZMET YILI
maalesef dostum bekletme falan yok hileyi aciyorum hersey yuklenıyor ekran geliyor hile menusu geliyor ama hicbisey degismiyor calismiyor yani

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

değişen bişey yok

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Pubg Mobile Dword hilesi 2.7.4 olarak şu anda bende çalışıyor. Ancak şöyle bir sorunum var, Mobile hilesini yüklediğim bilgisayarda Pubg Lite açmaya çalıştığımda, 2-3 dk içinde Bilgisayarınızda zararlı program tespit edildi diyerek oyundan atıyor. Formatlamadıkça da Pubg Lite oynayamıyorum.

Pubg Lite ı açmadan önce memoryhackers ı kapatıyorum, hatta Temp içinden ESP lerin DLL dosyalarını bile siliyorum (Komple Tempi boşaltıyorum.) Yani sırf bu yüzden Dword u masaüstü bilgisayarıma kuramyorum, onda sadece pubg lite ı oynayabilmek için.

Böyle bir sorunla karşılaşan ya da çözüm önerisi olan var mı?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Kurucu saatler önce bir şey yazdın bir daha cvb alamadık güncellemeyi bekleyelim mi durum nedir bilgi rica ediyoruz ...

Üye
6 HİZMET YILI
merhaba hile çalışıyormu acaba güncelleme oldumu acaba birisi bilgi verebilcekmi

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
gayet normal bir şekilde çalısıyor gençler

bi tek iskelet yok geri kalan herşey güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...