Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Ne Yalanı Yönetici Tatil'e de mi çıkmasın kardeş?
Kurucu tatile çıksın kurucuya bir lafımız yok ki 3-4 gün sonra güncenlenecek dendiği zaman site yöneticilerinin daha iyi olması için üzerinde çalışıyoruz buda zaman alıyor ..diyipte yalan söylenmesi insanın canını sıkıyor onu boş verdim kurucunun 21 de işi halledeceğiniz vaad etmesi ve ortada bir sey olmaması bla bla bla…...

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Milleti galyana getirdiğim filan yok 12 sinde aceleden sıradan bir bazılarında çalışan bazılarında çalışmayan bir hile yapıldı.. 3-4 gün sonra güncelleme yapılacak denildi üstünde çalışıyoruz diye yalan söylendi ama bir arpa boyu yol yoktu...Onuda gectik 21 ine tamemen çalışacağını vaadettiniz ama şuan 22.12 ama ortada hiç bir sey yok.Günlerce beklememizin sonucu hüsran......
O kadar kolay olmuyor bu işler onların da bir işi bir hayatı var her şey sırasıyla bekleyeceksiniz

Üye
6 HİZMET YILI
hile çalışıyor arkadaşlar yalan bilgi verip haksız yere kimseyi suçlamayın

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Adam PUBGM Hile Çıkartmayı Bıraksa Haklı 2 Dakika Sabırlı Duramıyorsunuz Diğer İnsanlar Sizden Önce Hack Açsa Ne Değişecek Kaybedecek Birşeyiniz Yok.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
O kadar kolay olmuyor bu işler onların da bir işi bir hayatı var her şey sırasıyla bekleyeceksiniz
Pubg nin diğer güncellemesini mi bekleyelim diyorsun. Elimizden bu kadar geliyor yada yapamıyoruz dersiniz herkes başının çaresine bakar. Bu ara sende mh nin üyesisin yetkili biri değilsin yani yorumlarımı önemseyen yetkili biri olsaydı da cvb verseydi..

Üye
6 HİZMET YILI
adamlar ücretsiz on numara hile veriyor hala daha ne zaman güncellencek diye ağlayıp[gerçekten öğrenmek için değil bayaa ağlayanları kastediyorum] adamları darlıyorsunuz vallahi iyilik yaramaz size adam tümden kapatsa ne haliniz varsa görün dese haklı, güncellenmeyince ağlayıp güncelleme isteyebileceğiniz hilelerin hepsi parayla satılıyor face gruplarında gidin ordan alın

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
adamlar ücretsiz on numara hile veriyor hala daha ne zaman güncellencek diye ağlayıp[gerçekten öğrenmek için değil bayaa ağlayanları kastediyorum] adamları darlıyorsunuz vallahi iyilik yaramaz size adam tümden kapatsa ne haliniz varsa görün dese haklı, güncellenmeyince ağlayıp güncelleme isteyebileceğiniz hilelerin hepsi parayla satılıyor face gruplarında gidin ordan alın
Sen daha on numara hile görmemişsin ki böyle yorum yapıyorsun. Ağlayıp sızlama yok sen öyle düşündüğün için öyle anlıyorsun ( İnsanın fikri neyse Zikride Odur ) kimseyi darlama peşinde değiliz eğer eski yorumları okusaydın bu yorumuda yazmak zorunda kalmazdın. Gündemi takip et istersen öyle yorum yapmayı dene...

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
@Avaverl1980 memoryui programını bilgisayarından kaldır veya şifreli bir rar dosyasında sakla. sorunun çözülecektir

Forumda gelen tavsiyeler üzerine kprocesshacker.sys dosyasını, bilgisayarı güvenli modda açarak sildim. Pubg Lite ı açtım, antreman modunda 15-20 dk oynadım. Bir sıkıntı çıkmadı. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hile çalışıyor ama fonksiyonları çalışmıyor yani açılır açılmaz hilenin herşeyi aktif halde oluyor kısıtlıyamıyorsunuz

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Dayı gözünü sevem güncele valahi hesabım ban yedi sorun yok sen güncele 1 aydır oynayamiyom

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
22.12.2019 and this shit dosent work :(
iRHtO6W.png

5tXaTrg.png

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
beyler hileyi komple pc den çıkarıp silin sonra tekrar yükleyin ve tüm virüs programalrını pasif konuma getirip hileyi rardan çıkarıp yönetici olarak çalıştırın çalışıyor ozaman ama kapatmayın kapatıp açarsanız tekrar hileyi silip yüklemelisiniz ben bu şekilte her oynamak istediğimde silip slip açıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...