Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
van riski var zaten 100de100 güvenilir değil yazmışlar riske girmek istersen kullan sadece esp açık ban attı 3 ay

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
aim bot 3 ay ban atıyor yönetim. Bilginize.
2 haftadır kullanıyorum daha ban yemedim kd 9 a yakın full belli ediyorum kendimi hileyim diye bundan sonra ne olur bilemem ama... NOT: sadece ESP kullanıyorum
Post automatically merged:

van riski var zaten 100de100 güvenilir değil yazmışlar riske girmek istersen kullan sadece esp açık ban attı 3 ay
2 haftadır kullanıyorum daha ban yemedim kd 9 a yakın full belli ediyorum kendimi hileyim diye bundan sonra ne olur bilemem ama... NOT: sadece ESP kullanıyorum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
esp kullandım kıll oranı mac bası 15 ılk 1 hafta sonra 3 ay ban yedım. Bayagı rısklı. Bellı etmeyın , ne kadar az sıkayet o kadar az rısk

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aimi sistem daha çabuk yakalıyor,esp kullansanız bile banlanıyorsunuz.Sadece esp'de banlanmanız durumunuza göre (abartmıyorsanız, kill sayınız yüksek değilse, kdniz düşükse vs) süresi değişiyor. Ama BAN kaçınılmaz, ona göre

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
er ya da geç ban atsa da şuan piyasadaki en iyi ücretsiz hile

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kill/dead oranınız yani öldürme/ölme oranı. Hile kullananlarda bu oran yüksek oluyor. Çünkü fazla adam vuruyorlar ve az ölüyorlar hile sayesinde. Bu oranı iyi oynayan birisi arttırabilir mi, evet ama hile kullanan kadar arttırması zor,kendi kullanmasada takımında kullanan vardır takıma düşmanların yerini ispiyonluyordur. O yüzden millet değerlerini gizlemeyi seçiyor tabi buda illegal iş yaptığının bir sinyali oluyor.
:)

Üye
6 HİZMET YILI
Kill/dead oranınız yani öldürme/ölme oranı. Hile kullananlarda bu oran yüksek oluyor. Çünkü fazla adam vuruyorlar ve az ölüyorlar hile sayesinde. Bu oranı iyi oynayan birisi arttırabilir mi, evet ama hile kullanan kadar arttırması zor,kendi kullanmasada takımında kullanan vardır takıma düşmanların yerini ispiyonluyordur. O yüzden millet değerlerini gizlemeyi seçiyor tabi buda illegal iş yaptığının bir sinyali oluyor.
:)
sanirim yanlis yazdim resim atim bi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
6 HİZMET YILI
aga valla tabletten oynuyom pc den hile acıp adamların nerde oldugnu görmek yetiyor aim hilesine gerek yok :D böyle hem ban yemiyorsunuz benden tavsiye emulatöre bypas kurup hile acıp tabletteki hesabınız ekileyip izleyin 36 kişi vurdum gene ban yemedim fatih oldu hesap 6 günde

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bugün test ettim, safe oynadım ve ban yemedim. Ban yiyen arkadaşlar hangi özellikleri açıyor acaba ? Ayrıntılı bir biçimde hileyi nasıl kullanıyorsunuz, hangi özellikleri açıyorsunuz ve ne zaman ban yiyorsunuz, daha önce aynı bilgisayarda başka hile vb kullandınız mı bu gibi detayları verirseniz yardımcı olabiliriz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Can i asking this? Is it safe only esp on? I dont care about aim, i am good about that haha

Üye
6 HİZMET YILI
Bugün test ettim, safe oynadım ve ban yemedim. Ban yiyen arkadaşlar hangi özellikleri açıyor acaba ? Ayrıntılı bir biçimde hileyi nasıl kullanıyorsunuz, hangi özellikleri açıyorsunuz ve ne zaman ban yiyorsunuz, daha önce aynı bilgisayarda başka hile vb kullandınız mı bu gibi detayları verirseniz yardımcı olabiliriz.
Ben bu h1lede ban yemiyordum 1 kere başka h1le kullandım ve 3 ay ban yedim ne yapmam gerek tekrar mh hilesi ile safe oynamak için?

Üye
7 HİZMET YILI
When will the cheat update be ??
Post automatically merged:

Will I get banned for using only ESP?

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
bende eset kurulu. programı her seferinde devre dişi birakiyorum algılamasın diye ama esetin ayarlarında o programı antivirüs olarak algılamamsini nasil saglarim? bi bilen varmı yardımcı olabilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...