Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
aimbot is super good, but got bannedXD
aimbot süper iyi, ancak yasaklandıxD

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Evet hile banlatıyor, sadece adam görmeden 3 ay attı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bişey sorucam , bu hileyle fatihe kastım ve fatih çerçevesini aldım 11.sezon için. 2 gün önce 3 aylık ban yedim sadece esp kullanıyordum, yani bu sezon oyuna giremeyeceğim 12.sezonda banım açılacak fakat şunu sormak istiyorum ; oyuna döndüğümde fatih ödüllerini alabilecekmiyim bilen birisi varmi acaba ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Sadece Görmeden dolayı 22.04.2020 Tarihine kadar az once ban yedim Bu hic olmadı sayın admin temiz yazılım yapmadınız sanırım bunda yaklasık olarak 1 yılı geckin kullanıyordum ama bu saatten sonra kullanmam artık

Üye
8 HİZMET YILI
Anlaşılan hepimize 3 ay ban atmış. Sadece radar kullanıyordum, çok saçma. Arapları banlamıyorlar ama :D

Üye
7 HİZMET YILI
harika cok guzel 3 ayliq ban yedim pubg arablar hile kullniyo yemiyo biz izleme kullaniyoz yiyoz
Post automatically merged:

ya boyle oynun ben ne diyim ya araplari neden atmiyolar olum serefsizler ucuyo spped var her sey var atmiyo bizi atiyp

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Admin yine ban furyası başladı haberiniz olsun. Yine 3 ay ban yedi hesabım uzun süredir oyunuyordum ama belli ki bi güncelleme yapmış tencent acilen yazılımla alakalı birşeyler yapmanız gerek.

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar sakin olun en kısa sürede yetkili hocamız düzeltecektir.

Banımızı nasıl düzeltecekler? Tencent'e mail attım banımı açmaları için cevap bile yazmadılar. Tamam sonuçta bu hileyi kullanırken sorumluluk kabul etmediğinizi ban riski olduğunu biliyoruz eyvallah buna lafım yok ama sadece radardan ban yiyoruz bu biraz saçma değil mi? Araplar uçan arabalar kullanıyor ban yemiyor, onların programını yapan yazılımcılar uçan arabaya bile ban attırmıyor yani. Demek istediğim bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...