Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Üye
7 HİZMET YILI
öncelikle selamun aleykum site yöneticileri önceden daha çok bu bölümle alakadar olurlardı şimdi biraz ilgisizlik söz konusu tabi sizi suçlamak amaçlı yazmıyorum kım bılır başka ne işlerle uğraşıyorsunuz sizin de bi hayatınız var fakat çalışabilecek aktif hackerlar sitenize katarsanız ve site üyelerine daha iyi bilgi verirseniz seviniriz şu an ki herkez de gördüğüm sorun ve sizin 1 günde çözebileceğinize inandığım bi sorun 3 aylık hazır ban atması hileyi kaç gündür fixleyememeniz sitenizde üye ve popülerlik kaybetmenize sebep oluyor ilginize yine teşekkür eder en kısa sürede çözüme ulaşması dileğiyle kolay gelsin memory ailesi

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hıle ban atıyor kesin ve net
Post automatically merged:

ban atıyor guncellemeden sonra
Aynen, bizzat hesabı banlatarak öğrenmiş olduk. :) Ben burada site yönetimini suçluyorum, hilenin banlatmasından değilde banlatıyor diyenleri dikkate almayıp uyarmamasından.Derlerki ana sayfada zaten uyarı var, o uyarı çok uzun süredir vardı ve sıkıntı yoktu ama son gelen güncellemeden sonra toplu ban yiyenler ortaya çıktı. Demekti, hile fix yemiş.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hilede bir sıkıntı var herhalde çalışmıyor bende tüm gerekli program falanda var bi ilgilenirseniz sevinirm :)

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Herkesin dediği gibi dünki güncellemeden sonra ban atıyor adminler #LeftSpace

Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "samet_sahann, gönderi: 1107496, üye: 1444313"]
Kardeşler 2 hesabımda 3 ay ban yedi sadece esp açıktı + hıle açmadım baska bı hesabdan gırdım oda yasağı yedi
[/ALINTI] benim de 2 esabım ban yedi esp ve izleme acıktı sadece 90'ar gün memory hack hilesi çok riskli hesabın bitine RP almıştım

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hileye güncelleme gelmeden kullanmayın ban yemek istemiyorsanız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...