Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
bu ban yeniliyor diyenler yalan söylüyor kimse kullanmasın diye beyler inanmayın ben 4 gündür sürekli kullanıyorum ban yemedim arkadaşlarımda öyle

Üye
7 HİZMET YILI
As has deteriorated terminally, a permanent freeze system, Yes so, that need reboot computer, and now still and targeting Fatah X6 shake the beginning of as crazy. Very Hal that such a hack and so hopelessly gone.......
Post automatically merged:

Yesterday I started playing, the computer hung on each rink, as a result, stupidly rolled back from diamond to platinum 3. I am very upset with the product!

have your own strategy
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
after two days playing with the cheat, I have just been banned!

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
DwordTeam & Sbyte Team and @LeftSpace can someone answering if you guys update the cheat?

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ban vermeye başladı arkadaşlar. Normalde sadece izleme ile 3 gündür oynuyordum. Fazla adam da almadım ama 2 günde 2 kez ban yedim. Diğer arkadaşlar da yakında yemeye başlayabilirsiniz.

Üye
6 HİZMET YILI
BAN YİYENLER CÖZÜMÜ BURDA

txgameassistant\ui girin bu iki dosyayı silin ban sorunu kalkacaktır

TP3Helper.exe
tp3helper.dat

ben busekil kullanıyorum ban yemiyorum hiçbi sekilde

Üye
7 HİZMET YILI
Yav arkadaş bi f6 ya bastık çalışmayı durdurdu hatası verdi birdaha da açamadım hep aynı hatayı veriyor nedir bunun çözümü?

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostlar nolduysa emülatörü güncelledikten sonra oldu. Mesela sezon 11 güncellemesinde sorun yoktu, hack ban'sız calısıyordu. Ama emülatörü güncelledim ve oyuna girdikten sonraki ilk maçta patladık. Çok anlamam bu işlerden ama bence güncelleme ile PUBG bilgisayarımıza bi dosya atıyor. O attığı dosya hack'i algılıyor ve BAN. Düzelmesinin yolu HACK'in güncellenmesi. Ya da bahsi geçen HACK'i algılayan dosyayı bulup bertaraf etmek.

Üye
6 HİZMET YILI
dostlar nolduysa emülatörü güncelledikten sonra oldu. Mesela sezon 11 güncellemesinde sorun yoktu, hack ban'sız calısıyordu. Ama emülatörü güncelledim ve oyuna girdikten sonraki ilk maçta patladık. Çok anlamam bu işlerden ama bence güncelleme ile PUBG bilgisayarımıza bi dosya atıyor. O attığı dosya hack'i algılıyor ve BAN. Düzelmesinin yolu HACK'in güncellenmesi. Ya da bahsi geçen HACK'i algılayan dosyayı bulup bertaraf etmek.
ben sıkıntısız kullanıyorum bende sorun yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...