Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
zaten güncel kardeşim baktım güncelle dedim gameloop 'nin son sürümü kurulu. yazıyor

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aga hileyle alakasız 4 kişi grup öldürünce veya seri şekilde adam öldürünce direk ban atıyor.Azıcık az adam öldürün siz de :) iyi oyunlar

Üye
6 HİZMET YILI
Hile ban atıyor az önce 3 ay ban yedim sadece esp kullanm hesabım taç 2 idi safe değil kullanmayınız

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
an itibariyle as hesabım 6 aylık hile kullanmadan sonra ban yedi hemde 3 aylık ban demek ki herkes bir gün ban yiyecek...

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Gameloop'un (fix resolation issue) güncellemesinden önceki ui klasörünü atabilecek bir babayiğit aranıyor...
Herşey Gameloop'u güncellemekle b*k oldu.
Sadece Esp ile bile ban atıyor...

Üye
8 HİZMET YILI
Hile banlatıyor 2.hesabım da banlandı bugün hocam. Yetkililer neden umursamıyor? Sadece ESP açıktı

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
zaten ne varsa gameloopta var adamlar yazılım yüklemiş hileyi buluyor gamelooptan adamin biri ui yi degisitiriyordu ban için
Post automatically merged:

hile çok güzel @LeftSpace burda oldugu sürece bende pubgnin içinden geçmeye devam edecem

zaten ne varsa gameloopta var adamlar yazılım yüklemiş hileyi buluyor gamelooptan adamin biri ui yi degisitiriyordu ban için

hile çok güzel @LeftSpace burda oldugu sürece bende pubgnin içinden geçmeye devam edecem

elbet güncellenecektir hileyi ücretsiz programlar yetersiz geliyorsa ücretli saglam olsun hile ücretinide biz üyeler oderiz hic sıkıntı degil yeterki ban atmasın

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI

dostum hile çok iyi zaten sıkıntı ban yedirmesi :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hile bana da ban attırdı. Sadece esp açıktı. Masaüstü bilgisayara gameloopu bugün kurdum, ikinci oyunumda sadece 7 kill almıştım (ilkinde 3.killden sonra alana öldüm.) Ses duyma mesafesinde vurdum hep.

3 aylık ban.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...