caredoff
Seçkin Üye
3 ay ban beyler haberiniz olsun 
Gameloop u güncelledin mi dün veya bugün?1 mac daha attım gene ban yemedim ben![]()
aynen bunlar cok belli ediyolar hileyi ondan ban yiyolar hile fix felan deil cok belli etmeyinAga hileyle alakasız 4 kişi grup öldürünce veya seri şekilde adam öldürünce direk ban atıyor.Azıcık az adam öldürün siz deiyi oyunlar
ban yedirtmiyorHile ban atıyor az önce 3 ay ban yedim sadece esp kullanm hesabım taç 2 idi safe değil kullanmayınız
Az önce ban yedim sadece izlemeden bilader nereye yedirtmiyorban yedirtmiyor
ben hep kullanıyorum bilader ban yemedimAz önce ban yedim sadece izlemeden bilader nereye yedirtmiyor
zaten ne varsa gameloopta var adamlar yazılım yüklemiş hileyi buluyor gamelooptan adamin biri ui yi degisitiriyordu ban için
Post automatically merged:
hile çok güzel @LeftSpace burda oldugu sürece bende pubgnin içinden geçmeye devam edecem
dostum hile çok iyi zaten sıkıntı ban yedirmesizaten ne varsa gameloopta var adamlar yazılım yüklemiş hileyi buluyor gamelooptan adamin biri ui yi degisitiriyordu ban için
Post automatically merged:
hile çok güzel @LeftSpace burda oldugu sürece bende pubgnin içinden geçmeye devam edecem
güncellenir bekleyecez bugün olmasa yarındostum hile çok iyi zaten sıkıntı ban yedirmesi![]()