Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Şahsen olayı bir nebze çözdüm şu an 2 hesap banlattım tabi çözene kadar :)
Radar olayına girmeden sadece ESP ile oynanırsa hiçbir şekilde ban atmıyor. En azından benim 2 hesapla da 10 - 15 oyun attım ESP ile ama ban yemedim. Tabi çatara patara gördüğüm adama koşmadım ve belli etmemeye özen gösterdim. Lakin AİM olayına girdiğiniz anda aynı oyunda ban atıyor ! En ufak aim hileli spray direk sisteme takılıyor sanırım. Yani şu olaya el atılana kadar kullanacaksanız sadece ESP ile kullanın dostlar. Tabi önceki ban furyasında olduğu gibi adminlerin düzeltmesi birkaç haftayı bulursa yine çıldıracak millet o kesin :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Son durum nedir arkadaşlar? Oyunda hiç hile olmasa sorun yok ama hala yoğun kullananlar var. Ban yemiyorlar mı?

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
3. günde 3. kez 3 aylık ban verdi. Hatta Windows ve kayıt defterindeki diğer tüm dosyalarını silip, yeniden yüklememe rağmen. Ne olduysa güncellemeden sonra oldu. Bazıları yalan söylemeyin ban vermiyor yazmış ama arkadaşlar yakındır sizi de yakalamaları. Fazla adam vurmadım, adamlara yönelerek hareket dahi etmedim. Ses yaptıklarında yanlarına yaklaşarak oynadım. Hatta Sanhok deneyerek ıssız yere atlıyorum ve maksimum en fazla 5 adam da bırakıyordum. Arada bilerek ölmek için Bootcamp yapıyorum ama yine de 3. gün de 3. kez 3. aylık ban yedim.

Üye
6 HİZMET YILI
will there be an update?
Post automatically merged:

как написать этому супер модератору ?
мне было предупреждение и не понятно за что , что за ерунда

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
ben hala ban yemedim deli gibide hile kullanıyorum mis mis 15 24 kille maç bitiriyom :D

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ekstradan kullandığın ya da şunu yapıyorum dediğin bir durum var mı kardeşim ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
valla işine yarayan olurmu bilmiyorum ama bende işe yaramış gibi görünen bir şey paylaşayım.Dün benide peş peşe banladı ama öncesinde farklı hile kurup ban yemiştim. kayıt defteri falan uğraşmayayım format atayım dedim işe yaradı gibi. 4-5 oyun oynadım banlanmadan. Akşama devam edecem. Ban yersem yazarım.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
valla işine yarayan olurmu bilmiyorum ama bende işe yaramış gibi görünen bir şey paylaşayım.Dün benide peş peşe banladı ama öncesinde farklı hile kurup ban yemiştim. kayıt defteri falan uğraşmayayım format atayım dedim işe yaradı gibi. 4-5 oyun oynadım banlanmadan. Akşama devam edecem. Ban yersem yazarım.

atacak atacak görürsün bende van yedikten sonra başka bir hesapla 2 gun oynadım 2. gün ban atti tekrar ben hergun sabah akşam yorumlara bakarım memoryde internet cafeden oynuyorum hergün farkli bir pcde oynuyorum burada ban yorumları yazılımı en sonlarda bende yiyorum ben yediysem sen hayli hayli yersin :) :) @LeftSpace güncelleme yapmayana kadar ban atacaktır

o degilde @LeftSpace krall nerdesin gözlerimiz yolda kaldı :)

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ban yiyorum bende 3-4 ay pasooo herşeyi sldim yükledim aynıı bea

Üye
7 HİZMET YILI
ben açmak istediğimde "cmd "ekranın da istenmeyen durum oluştu diyor çözümü nedir?

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şahsen olayı bir nebze çözdüm şu an 2 hesap banlattım tabi çözene kadar :)
Radar olayına girmeden sadece ESP ile oynanırsa hiçbir şekilde ban atmıyor. En azından benim 2 hesapla da 10 - 15 oyun attım ESP ile ama ban yemedim. Tabi çatara patara gördüğüm adama koşmadım ve belli etmemeye özen gösterdim. Lakin AİM olayına girdiğiniz anda aynı oyunda ban atıyor ! En ufak aim hileli spray direk sisteme takılıyor sanırım. Yani şu olaya el atılana kadar kullanacaksanız sadece ESP ile kullanın dostlar. Tabi önceki ban furyasında olduğu gibi adminlerin düzeltmesi birkaç haftayı bulursa yine çıldıracak millet o kesin :)
Adminler buralı oluyor mu ki? :) Onlara göre burada yazılanlar faso fiso, geçende bende abartıyorlar diye denedim ve fazla geçmeden 3 aylık banı yedim. Aynı akşam banlananlarda baya olmuş. Gameloop ara ara güncelleme ile gizliden götürebildiğini götürüyor valla.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
eline sağlık kardeşim ama tek sıkıntı fps biraz düşüyor hileden dolayı

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, hileyi kullanmayın. Radar hack kullanarak sadece 1 maç girdim, maçın ilk 10 dakikasında ban attı. Military'de 2-3 kişi vurdum o kadar abartılı vuruşlarda değildi, o yönde ses kasarak vurdum. Hile yüksek ihtimal fix yedi.

@LeftSpace, Hile fix yemiştir hocam. Düzeltirsen seviniriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...