Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bugün 3.hesabım da banlandı. Hile düzelene kadar bi süre ara veriyorum. Araplar ellerini kollarını sallaya sallaya aimbot kullanıp ban yemiyor fatih oluyor, biz nasıl sadece esp kullanarak sürekli ban yiyoruz anlayabilmiş değilim
Araplardaki paralı hile, adamlar sürekli oyunu izleyip hileyi anlık güncelliyor. Tabi bunun bir bedeli var. Aylığını 30-40 dolara kiralıyorlar.Adamların parasına göre çok ucuz ama bizdeki karşılığı 180-200TL. Discordlarda Türklerde satıyor, onlardan alıp üzerine koyup size satıyorlar. Memory ise ücretsiz. Diğer ücretsizler gibi banlatıyor. Çünkü düzenli istikrarlı bir güncelleme yok. Adamlarda haklı beleş beleş nereye kadar.Yani anlayacağın parayı veren düdüğü çalıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sadece ESP kullanın ve belli etmeyin. Rahatlıkla tavuk parasını çıkarırsınız.

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Merhaba,

Elimde son güncellemesi yapılmamış gameloop kurulu bir bilgisayar var, oyunu her açtığımda güncelleme yap diyor, iptali seçip devam ediyorum. İsteyen olursa dosyaları paylaşabilirim ancak bana hangi dosyaları ya da klasör/klasörleri paylaşmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.

(Güncelleme öncesi halini arayanlar vardı sanırım)

(Uygun bir paylaşım sitesine yüklerim dosyaları; google drive, yandeks vs.)

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
the old version gameloop also hit a 3-month ban after few matches no matter you update it or not, we are saving our breath to get an announcement from developers. I have an un-updated version also if you mark which file need to undo recently update I can upload it for everyone

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
I use it normally until the last 3 days. I started to be banned continuously, the game loop discovered something.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Avaverl1980 dostum o dosya tencenti C veya D diskine kurmuşsundur büyük ihtimal sırasıyla D:\Program Files\TxGameAssistant\ui (ui klasörünü winrar ile arşivle) ui klasörü lazım reis paylaşırsan sevinirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...