Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Kahta02ibo
Eskiden (2 sezon öncesi) uçanlar, hızlı kaçanlar, zıplayanlar hemen hemen hepsi vardı. Geçen sezon tam hileyi bitirdi bitireceklerdi. Bu sezonla yine arttı. Daha geçen gün 4 maçtada son 10'da hileciler vardı. Dersen ki sen kullanmıyor musun? Kullanıyorum ama aim açmıyorum. Sadece distance (mesafe açık). İtem görme bile kapalı, (takım arkadaşına haksızlık oluyor o zaman) Adamları iki zorla hemen tek vuruş, sekmeme, magic,aim vs açıyorlar. 4 kişiyiz karşıda 2 kişi kaldı. Adam sekmeme ve aim i bir açtı, bizi iplik gibi dizdi. Bildiğin hepimiz aynı anda öldük...Önce onlara sonra, onlara böyle hile sağlayanlara,sornada bu hilelerden oyunu kurtaramayan oyun ekibine mezarındaki yatanlara kadar sövdük...Bu dünyada 2 grup çok küfür yiyor, birisi hakemler diğerleri bu hileciler. :)
Sekmeme direk ban sebebi onu kimse açamazki
Post automatically merged:

Gameloop, çözünürlüğe yönelik bir fix yayınlamış, çözünürlük sorunu halletmiş. Acaba arada hileye yönelik bir update var mı, hilenin şuanki durumu nedir?
Çözünürlük düzeldide hala HDR açılmıyor bende yakında cihazımda kullanılabilir olacakmış diyor

Son düzenleme:
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sekmeme direk ban sebebi onu kimse açamazki
Post automatically merged:

Çözünürlük düzeldide hala HDR açılmıyor bende yakında cihazımda kullanılabilir olacakmış diyor
Sekmeme hilesini kullanıyorlarki adamlar sıkınca can şerit gibi hemen bitiyor.

Üye
8 HİZMET YILI
5 hesabım vardı 5 tanesi de banlandı. Sadece radar açık. Sakın ana hesabınızdan kullanmayın çatır çatır ban atıyolar son günlerde. Hocam şu hileyi fixleyin siz de bi zahmet artık, hileyi yapıyosunuz eyvallah saygım sonsuz emeğinize sağlık ama çocuk yapıp emzirmemek gibi bir şey sizinki, fixleyin gözünüzü seveyim araplar paralı hile alıyor banlanmıyor biz sürekli banlanıyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Use with ESP only. And it good. :mum:
Thanks for share.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
BİLGİ AMAÇLIDIR...
s.a herkese yaklaşık 2 aydır bir hesabım var daha ban yemedim kd 8 civarı ve çok agresif oynuyorum(çok belli ediyorum ) daha ban yemedim bundan öncesinde 10 hesabım ban yemişti bir kaç gün aralıklarla (arasından asıl hesabımda dahil değerli bir hesaptı 12 gün sonra açılacak 3 ay yemişti) dediğim gibi şans mı bizim bilmediğimiz birşeymi yaptım bilmedende olsa fikrim pek yok daha ban yemedim asıl hesabım açıldıgı zaman onlada hileli oynarmıyım bilmiyorum dediğim gibi ben daha ban yemedim yiyenlerde ya çok belli ediyor yada yine diyorum bizim bilmediğimiz çok şeyler var......

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
oyuna gırdıgın gıbı atıyor bırdee yaa 2 adam bayılktınmı bann

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Aimbot kullanırken aim çok saçmalıyor nedeni ne ? Dediğiniz gibi hassasiyeti baya düşürdüm fakat arada yine saçmalıyor

ch1su
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
PAMobile ainda é um jogo muito bom, vou testar e aviso !

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
okadar süre hilenin guncellenmemesinde bi iş var ama ne acaba bilemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...