Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
aimbottan ban yemek şans işi sanırım bir arkadaşım sürekli aimboylu oynuyor ban yemedi birisi ilk denemede ban yedi reportla pek alakası yok sanırım ama en iyi aimbot kullanmamak

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
please bro add support for Memu. it has good key mapping better than smartgaga, please

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Atıyor tabi her hile kullanan bir gün ban yiyecek ve yiyorda gülü seven dikenine katlanır :D

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
reportla alakası var ama çok alakası yok. girdiğim ilk maçlarda düşman öldürmeden de ban yiyoruz. bence oyun esnasında oyuncular taramadan geçiyor. program tespit ettiğine ban atıyor. belki reportlanınca daha öncelikli tarama yapıyor. sinki hilesi bile ban yiyor. adam 200 $ ödemiş hileye. ban yedim diye ağlıyor sinkinin forumunda. ben kullanmıyorum artık. ve taç seviyeye kadar geldim hilesiz. şunu çok iyi biliyorum ki o kadar emek verip , para ile satın alanlar, bigün ban yiyecekler.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Please buddy make it work for memu, we dont want gameloop anymore it detects.

Banlı Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
Is there a way to use the hack on LDPlayer? Tencent is crashing when i run the cheat

Üye
6 HİZMET YILI
update cheat
Post automatically merged:

when update cheat? 3 accounts banned

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Nasıl oluyor anlamıyorum ben kullanıyorum ve ban olmuyor, ben sadece ESP kullanıyorum diğer herşey kapalı belkide o yüzden kısaca hile çalışıyor şu anda. esp'deki bazı şeyleride kapatıyorum + radarıda kapatıyorum. Gereksiz hiçbirşeyi açmıyorum, itemleri herkes gibi bende arayıp bulabilirim loot yapmak zevklidir yada araba bulmak araştırmak o yüzden bu tarz şeyler gereksiz ban riski kapattım. sadece esp yeterli, ordan burdan nerden geldiği belli olmayan atışlarla saçma sapan şekilde ölmemek için düşmanları görmek yeterli, keşke hepsini açmak ban riskini yükseltmeseydi ama yapacak birşey yok, bunada şükür.

MemoryHackers Kurucularının eline emeğine sağlık, çok dua alıyorsunuz beyler haberiniz olsun..

Sadece düşmanları görmek bile büyük avantaj ve artık şart çünkü inanın neredeyse çoğunda en az esp var, herkes benim hareketlerime göre yön değiştiriyor :)) gelde kullanma :) herkeste olmasa kullanmazdım aslında ama mecbur kaldığımdan kullanıyorum.

Sürekli ban oldu diyenler heralde Aim botlu kullananlar diyeceğim ama Aim botu x2 ve fov 60'dan fazla kullanmayan bazı tanıdıklarım var, onlarda bansız kullanıyorlar.

Galiba ban oldu diyenler Aimbotu abartarak oynayanlar, ne bilim fov'u 60'dan daha fazla yükselten, x6 kısmını x2'ye düşürmeden daha da fazla yükseltenler galiba, her şeyi yükselterek oynayıncada ban riski artıyor tabiki, böyle olunca report riskide artıyor..

Tavsiyem yeni hesap açmadan önce bir kereliğine modemden fabrika ayarı ile ip değiştirin öyle oyuna girin sonrada sadece esp açın ban riskini düşürmek istiyorsanız, tabi zevk sizin zevkiniz isteyen Aim botu açarak abartarak oynamaya devam edebilir seçim sizin..

ii oyunlar.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
please brothers make it work for Memu, gameloop will always get detected. also memu has good key mapping.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...