Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aga sadece esp aim kullanmıyorum bana sıkmadan kımseyı ındırmıyorum bugun 5ıncı hesap banlandı anlamıyorum
belkide hwid ban olmuştur dostum, ondan dolayı sadece esp olsada ban oluyordur yada sadece esp'de olsa rakibi görmenin imkansıza yakın olduğu durumlarda ateş ediyorsundur, report'da olunca ban oluyordur belki.

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
pubg mobıle cıkmıs ve sureklı ılgılenen bı program elınıze saglık bence zevkınıze gore oynayın ban yeme rıskı herzman var bunu bılerek oynayın

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
test de kullandiginiz sistem ne ? asiri merak ettim :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bir simülatöre ihtiyaç duymadan mobil bir kesmek olması ilginç olurdu, ancak yine de iyi bir iş

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
diğer hesapta ban yedi. 3 ay yokuz :D
Post automatically merged:

Ban atıyor malesef

Son düzenleme:
Herkes öldürür sevdiğini
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ban yediğimiz 7. hesap :(

Temístocles
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Gördüğüm kadarıyla birkaç yasak var, bence içerik oluşturucuların onlara yardımcı olabilmesi veya neden tespit ettiğimi görmeleri için daha fazla bilgi veya kanıt yüklemeleri gerekiyor

Üye
6 HİZMET YILI
beyler elimde kendi yaptıgım cok güzel bi bypas var kendi adıma ve bu hileyle kullanıyorum kesinlikle ban yedirtmiyor tabi cok belli etmemeniz gerekiyro cok fazla sikayet olursa hesabını inceleyip 10 yıl felan ban yiye bilirsiniz ben 10 gündür kullanıyorum hatta bi maçta 35 kil aldım kadem 13.78 takımlıda yaptıgım mac sayısı 419 ben fazla abartmadım hileyi buyüzden ban yemedim her mac win almadım 419 maçta toplam 114 galibiyetligimvar ve hesabım suan avrupa takımlıda fatih 337 dinci sıdarayım ilk 20 ye sokacam 2 güne kadar

Temístocles
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
If it looks great, but it seems that there are a couple of accounts that were banned, I don't know if they will be separate cases or I detect the anti cheat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...