Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Something is wrong.
Core Status: ENT:FAIL VM:FAIL what should i do ? i install all things please help me im using windows 10 x64

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Banned 3 months using only Wall, and 3 or 4 times Aimbot. Be careful, use at your own risk

I love Cats
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
I believe it is no longer safe to use because you will be banned from giving anything

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hiç belli etmeden oynadım ama tac 3 de ban yedım 90 günlük bir yere kadar yiyor herhalde

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hiç belli etmeden oynadım ama tac 3 de ban yedım 90 günlük bir yere kadar yiyor herhalde
Hile kullanıyorsun. Hiç belli etmemen imkansız. Karşındaki kişi hileyse senin hile olduğunu direk anlar.
55 maç elmasa yükseleceğim. Daha ban yok. Belli etmemeye çalışıyorum. Sadece esp açık. Hile çok geliyor. rpli yüksek levelli elemanlar. Magic açmışlar ve banlanmıyorlar.

Üye
8 HİZMET YILI
Hile kullanıpta belli etmiyorum demek gerçekten komik geliyor.. Hileyi kullanıyorsan ban yemeyi göze almışsındır kardeşim geçin o ayakları. Gene kaliteyi konuşturmuşsunuz bu arada gayet güzel olmuş elinize sağlık

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bilmiyorum aim falan acmadıgın zamanda ban yiyorsun sadece wh actıgın zamanda ban yiyorsun nasıl anlıyorlar anlamadım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...