Onaylı Üye
win7 desteklemiyor win 10 olacak
yok çalısmıyor
beklemedeyız eskiden kullanıyordum mobilde litede hic kullanmadım ban riski yüksekmi azmı lite için
bupg mobildemi ban yedinbeyler hilenin içine etmişler yemin ediyorum hemen banlıyor sistem sakın hileyi indireyim demeyin.
hangi oyunda ban yedinbupg mobildemi ban yedin
aynen anında banlıyor vallahi bıllahıbupg mobildemi ban yedin
bende litede deneyecektimaynen anında banlıyor vallahi bıllahı
aynen anında banlıyor vallahi bıllahı
yok kardeş saedec adamların yerini görüyorum başka bişi yok.ikincisi oyunu sildim ve bilgisayara format attım guest hesaptan tekrar oynadım havada ban yedim varmı böyle bişi yaaBelli edersen hileyi ban yersin tabiki hangi özelliklerin ban riski olduğu konuda açıklanmış durumda ayrıca hile kullanıyorsunuz ne gibi bir beklentiniz var bende aynı hileyi kullanıyorum anında ban attığına felanda denk gelmedim büyük bir ihtimal fazla rapor aldınız direkt girer girmez ban yiyeni görmedim.
1 sefere mahsus deneyecem 1 senelik hesabım var cok skin elbiselerim var o hesap ban yerse oyundan soğurum yan hesap acık 1 2 gün deneyecemBelli edersen hileyi ban yersin tabiki hangi özelliklerin ban riski olduğu konuda açıklanmış durumda ayrıca hile kullanıyorsunuz ne gibi bir beklentiniz var bende aynı hileyi kullanıyorum anında ban attığına felanda denk gelmedim büyük bir ihtimal fazla rapor aldınız direkt girer girmez ban yiyeni görmedim yani.
geçmiş olsun kardeşimyok kardeş saedec adamların yerini görüyorum başka bişi yok.ikincisi oyunu sildim ve bilgisayara format attım guest hesaptan tekrar oynadım havada ban yedim varmı böyle bişi yaa
Dostum sanirim yanlis bilmiyosam windows 10 a daha uyarli bi sor discordtan
Var kardesim sitenin üst kısmında hepsi beraberinde yazıyor tıkla ona direk giriyor zatendiscort adresi varmı ?