STILL FINDING MY LOVE
Seçkin Üye
Now I am doing sucide because Pub g banned my account for 3 months due to this hack
bende yükle hıc çıkmıyor yokmu bı cozumuMH UI hile sayfasında tıklıyorum ''yükle'' seçeneği çoğu zaman gelmiyor.Acaba tılayıp açmak yerine sayafaya girdiğimizde direk tıklama seçeneği olsa daha iyi olmaz mı? Animasyona ne gerek.
Post automatically merged:
Tekrar giriş gerekiyormuş sanırım yazdıktan 5 saniye sonra çözdüm![]()
bı yardım edın da yükle cıkmıyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Baskan YÜKLE çıkmıyor bende bı yardımcı olsan sebebi ne olabılır
yalan tabi ben neler yaptım neler old ui demedim fix yemiş ip değiştirdim yok aynı belli bi süreden sonra banlıyo işte hemde aynı zaman lamada sanki otomatik ban sistemi var oyunda hepte 3 ay atıyo yani başka bişey yokaga işte bende onu diyorum 3 çar vardı fatihte ki ben esp açıyordum sadece allah var zaten aim sprayim iyi adam gelmiş 1 yıldır ban yemeden kullanıyorum diyor yalan kardeşim imkanı yok adam gibi bi hile yok piyasada varsa da biz bilmiyoruz
Bro disable your antivirusarkadaşlar ben her şeyi açmıştım 3 ay ban attı aim botu kapatıp oynamamız gerekiyormuş. Aim botu kapalı olarak oynayanlar varsa bilgilendirebilir mi? Ban atıyormu ona göre ayar yapalım bizde ban yemek istemiyoruz.
aim botu da kapatsan herşeyi kapatsan sadece esp ile oynasan bile atıyor kardeşim hepsini test ettimBro disable your antivirus