Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
6 HİZMET YILI
Beyler bu hileyi uzun süredir kullanıyordum fakat 1 1.5 aydır yaklaşık 20 30 hesabım ban yedi denemek amaçlı actığımda hepsi max 10 maç sonra ban attı. Safe değil güncellenmesini bekleyen arkadaşlar , daha bekleriz gibi çünkü hile yazılımcısı arkadaş bundan 1 ay önce 2 3 güne güncelleyeceğim demişti , kesinlikle ama kesinlikle bu hileye güvenmeyin.

Ban yememek için yaptıklarım ;
MAC Adresi değiştirdim
Log temizledim
Oyunu silip tekrar yükledim Hileyi silip temiz kurulum yaptım
Aim kapalı oynadım
Kısaca tüm safe işlemlerini yaptım banlanmayan arkadaşlar sadece ama sadece şans eseri..
Lan yok ne şans eseri kardeş bende sen gibi bu hilenin altından girip üstünden çıktım ne yaparsan yap bir süre sonra 3 ay banı çakıyor. Ben ban yemiyom diyenler yalan söylüyorlar inanmayın onlara. Birde adam hileyi açıyor oyunun ortasında ölüyor report yemiyor birinci olamıyor sonra ben oynuyom bana atmıyor diyor, girsin 2-3 defa arka arkaya 10 üstü kill alsın birinci olsun bak oyun sonu ekranında nasıl 3 ayı geçiriyor :D Ben hilenin yapımcısına sordum tekrar güncellicektiniz diye adam bana hile çalışıyor güncellemicem dedi xd ban atıyor diyom olabilir ama hile çalışıyor diyor :D:D:D:D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
teşekkürler deniyeceğim
Post automatically merged:

teşekkürler ihtiyacım vardı pubg mobilede

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Lan yok ne şans eseri kardeş bende sen gibi bu hilenin altından girip üstünden çıktım ne yaparsan yap bir süre sonra 3 ay banı çakıyor. Ben ban yemiyom diyenler yalan söylüyorlar inanmayın onlara. Birde adam hileyi açıyor oyunun ortasında ölüyor report yemiyor birinci olamıyor sonra ben oynuyom bana atmıyor diyor, girsin 2-3 defa arka arkaya 10 üstü kill alsın birinci olsun bak oyun sonu ekranında nasıl 3 ayı geçiriyor :D Ben hilenin yapımcısına sordum tekrar güncellicektiniz diye adam bana hile çalışıyor güncellemicem dedi xd ban atıyor diyom olabilir ama hile çalışıyor diyor :D:D:D:D
Bende 3 gündür kullanıyordum ban atmıyordu ama bugün 3 ay ban attı esp kullanıyordum sadece +10 kıll alınca ban çakıyor direk güncellenmesi gerekiyor bencede hilenin platin v ten elmas 2 kastım 52 maç attım ve ban attı ve sürekli günde sadece 4 5 maçta açıyordum kıll oranı yüksek kalsın diye

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ellerinize sağlık gerçekten harika hile suan kullanıyorum hiçbir şekilde sıkıntı yok

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
videolu anlatım güzel olmuş teşekkürler

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
vay be, özledim şimdi, geçen sene fatih e kadar çıkmıştım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...