Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyunda sürekli 1.slot silahla 2 . slot silah arasında geçip geçip duruyor. Yükledikten sonra herhangi bir internet sitesine girince hep aşağı alıp yukarı çıkartıyor sayfayı yardım edecek var mı?
Beyler aimim iyi ama şansım hep kötü örnegin adam karşıam gelirse hiç düşmem item farkı çok olmazsa ama arkadan gelirse ölüyorum bu yüzden Aim botu kullanmazsam Sadece ESP kullansam ban yermiyim
Post automatically merged:
Ayrıca Şüpheli puanı kaç olursa riskli olur ve genel maçlarda kaç olmalıki farkedilmemiz zorlaşır bişey yapmadan artıyor ayrıca Aim bot kullanmıyorum