Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Siyah Ekran Hatası aldığım için kullanmayı bıraktım. Eklenti sağlam cpu harcıyor bir de. Pek stabil bir hile değil gibi geldi. Yine de paylaşım, paylaşımdır. Teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
gamelopta esp bile ban atıyor dikaktli olun

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Adamlar size burda bedava hile sunmuş siz daha virüs varmı diyorsunuz emın olun youtubede paylaşılan ucretsız hılelerı denemek bıle ıstemezsınız :) Alayı keylogger

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hileyi İndireceğim de Hile Ne Kadar Sağlam. Ekran kartının Sonra Ebesini Ağlatmasınlar.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Güzel hile ama keşke aim botu açtığımızda otomatik kitlense hedefe böyle kısayol tuşuna basılı tutmak sıkıntı (yöntemi varsa yazarsanız iyi olur)

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
takmışsınız bi belli etmede belli etme belli etme ile alakası yok bu işin izlemeyle oynuyorum ben 5 - 6 kill den fazla almıyorum gerekirse ölüyorum ama genede banlanıyorum oyüzden hiç boşuna belli etmekten bahsetme istersen
Post automatically merged:

Şunu unutmayınki bütün hileler 3 ay veriyor beyler bu sadece mh ye özel bir ban değil yeni güvenlik sistemi getirildi gameloop a şüpheli oynayanları annda banlıyo artık mesela diyelim 3 - 5 kişi reporlasın sizi hesabınız gümler bazen durduk yere bile banlandığım oldu benim hilesizde denedim
Kullanma o zaman birader neyin artisliğini yapıyorsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...