Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hileyi kullanmayın beyler Sadece ESP açık adamların yerini görmek için ilk maçta ban attı bu 3. hesabım aynı şekilde kapanıyor yetkili arkadaşlar şu hileye bi güncelleme mi getirirsiniz ne yaparsınız bılmıyorum da bi ilgilenirseniz sevinirim..

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hileyi kullanmayın beyler Sadece ESP açık adamların yerini görmek için ilk maçta ban attı bu 3. hesabım aynı şekilde kapanıyor yetkili arkadaşlar şu hileye bi güncelleme mi getirirsiniz ne yaparsınız bılmıyorum da bi ilgilenirseniz sevinirim..
bazıları onu rahatsız etmek için diğerlerini geliştirmek için kullanır

Üye
6 HİZMET YILI
Sistem tespit ettiği saniye banlanıyorsunuz, 2 dakika da sürebilir 2 ayda, daha önce 2 ay kullandım birşey olmadı geçenlerde 2 gün kullandım direk banladılar 3 aylığına, dikkatli olun ana hesaplarınızda kesinlikle kullanmayın sistem hileyi farkediyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
direk 3 ay ban atıyor hile. orjınal hesabınızla oynamayın ama quest acarak keyfe keder gırılebılır. esp falan gayet ıyı calısıyor aımı benmı anlamadım yoksa ıyı calısmıyormus bısey dıyemem. hıc aım acmasanızda 3 ay ban atıyor bılgınız olsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Üye
9 HİZMET YILI
Hocam öncelikle elinize sağlık.Sadece ESP kullansak yine de ban yer miyiz. Rank kasmak için kullanmak istiyorum ben. Yani ban yeme olasılığımız var mıdır belli etmeden bile oynasak?

Üye
7 HİZMET YILI
[WCORE] Waiting for Action.. Bunda Takılı Kalıyor Ne Yaptıysam Düzelmedi Acaba Bilgisi Olan Var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hilenin hiçbir sıkıntısı yok uzun süredir kullanıyorum, kendi başınızı yakmadığınız sürece yazılım başınızı yakmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...