You have to be more actif on the forumOnaylı üye dediğiniz 2 senedir üyeyimde yorum yapmadım yorum mu yapmak gerekiyor
Onaylı üye dediğiniz 2 senedir üyeyimde yorum yapmadım yorum mu yapmak gerekiyor
Bu hatayı alıyorum fakat 2 anti cheat de yüklü degilSystem.ApplicationException: Unable to start service 647changedstatus False konum: #=zTLlL1UD_t3NfVZLIRg==.#=zDnJdNSE=(IntPtr #=zXQ2xw40=) konum: #=zTLlL1UD_t3NfVZLIRg==.#=zgPFLfPwtC29w(String #=z3FbVelk=, String #=zZNj68yI=, String #=zPLKqOtk=) konum: #=zhV7glHcvXlONSTmqgaVArQM=.#=zsIlXmW_uCgRr()
1 haftadır denemiyorum azsonra deneyecem ısalla ama o antıbanı acaba cok fazla ban attıgı ıcınmı koymuslar anllamadım tabi ben antibanı kulanamıyorum sımdı gırıcem duruma gore burdan haber verırım birde nasıl kulandıgına baglı mesela her adamı gordugunde dırek gıdıp kafasına sıkarsan cok report yer ve banlanma ıhtımalın cok olur ben bazen hergun banyedıgım oldu ama son actıgım adam la yaklaık 3 haftadır oynuyorum ban yemedım benım ıcın vakıt gecırmek rank kasmıyorum banlanırsa banlansınhe birde bende sadece 2d acık digerlerının hepsi off
Post automatically merged:
valla 4 gun filan oldu kulandım banlanmadım az snra deneyecem banlanırsa yenısını acarım
kardeşim sende calıstı mı ben hata alıyorumdaMerhabalar iyi forumlar ben 2.8 sürümünü windows7 64 bit de açtım ama herhangi bir sorun olmaz değil mi yanlış hileyi açıpta ban yemeyelim sonra
Misafir hesabımdan girdim ban yemedim hileyi kapatıp kendi hesabıma geçince ban yedim hile açmadığım halde.
BU HİLEYİ NASIL KALDIRCAZ BİLGİSAYARDAN
misafir hesabından sadece yer gösterme açıktı bi kaç el attım çıktım ondada direk öldüm zaten bilerek sonra hileyi kapatıp gerçek hesabıma gırdım banlandım oyunun ortasındailginç komple silin dosyları ondan sonra bilgisayarımı açın arama çubuğuna %temp% yazıp enterlayın içindeki herşeyi silin gide silinecektir ama ban sebebiniz farklı olabilir bende gerçek hesabımda kullanıyhorum sadece yer gösterne açık öyle deneyin bidahakine