Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Onaylı üye dediğiniz 2 senedir üyeyimde yorum yapmadım yorum mu yapmak gerekiyor

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
iş ranta dökülmüş
Post automatically merged:

ne yapmak lazım

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bu yeni hileyi kullanan arkadaşlar diğer hile ile arasındaki farklar ne ? ve buda aynı şekil ban atıyor mu sürekli ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
siteden yükle dediğimde cmd ekranı atıyor 2 -3 denediğimde çalışıyor 2 güne kadar böyle birşey yoktu

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
System.ApplicationException: Unable to start service 647changedstatus False konum: #=zTLlL1UD_t3NfVZLIRg==.#=zDnJdNSE=(IntPtr #=zXQ2xw40=) konum: #=zTLlL1UD_t3NfVZLIRg==.#=zgPFLfPwtC29w(String #=z3FbVelk=, String #=zZNj68yI=, String #=zPLKqOtk=) konum: #=zhV7glHcvXlONSTmqgaVArQM=.#=zsIlXmW_uCgRr()
Bu hatayı alıyorum fakat 2 anti cheat de yüklü degil

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
1 haftadır denemiyorum azsonra deneyecem ısalla ama o antıbanı acaba cok fazla ban attıgı ıcınmı koymuslar anllamadım tabi ben antibanı kulanamıyorum sımdı gırıcem duruma gore burdan haber verırım birde nasıl kulandıgına baglı mesela her adamı gordugunde dırek gıdıp kafasına sıkarsan cok report yer ve banlanma ıhtımalın cok olur ben bazen hergun banyedıgım oldu ama son actıgım adam la yaklaık 3 haftadır oynuyorum ban yemedım benım ıcın vakıt gecırmek rank kasmıyorum banlanırsa banlansın :) he birde bende sadece 2d acık digerlerının hepsi off

valla 4 gun filan oldu kulandım banlanmadım az snra deneyecem banlanırsa yenısını acarım

bende aynı şekilde sadece 2d açık gerisi kapalı 2 hafta oldu daha ban atmadılar yorularda 25-30 arası ban yiyenelr olmus ama ben 32 oldum :D

Üye
6 HİZMET YILI
Misafir hesabımdan girdim ban yemedim hileyi kapatıp kendi hesabıma geçince ban yedim hile açmadığım halde.

BU HİLEYİ NASIL KALDIRCAZ BİLGİSAYARDAN

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Misafir hesabımdan girdim ban yemedim hileyi kapatıp kendi hesabıma geçince ban yedim hile açmadığım halde.

BU HİLEYİ NASIL KALDIRCAZ BİLGİSAYARDAN

ilginç komple silin dosyları ondan sonra bilgisayarımı açın arama çubuğuna %temp% yazıp enterlayın içindeki herşeyi silin gide silinecektir ama ban sebebiniz farklı olabilir bende gerçek hesabımda kullanıyhorum sadece yer gösterne açık öyle deneyin bidahakine

Üye
6 HİZMET YILI
ilginç komple silin dosyları ondan sonra bilgisayarımı açın arama çubuğuna %temp% yazıp enterlayın içindeki herşeyi silin gide silinecektir ama ban sebebiniz farklı olabilir bende gerçek hesabımda kullanıyhorum sadece yer gösterne açık öyle deneyin bidahakine
misafir hesabından sadece yer gösterme açıktı bi kaç el attım çıktım ondada direk öldüm zaten bilerek sonra hileyi kapatıp gerçek hesabıma gırdım banlandım oyunun ortasında

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam bu hile oalyı nedir kullana-mıyorum yeni sürümü cmd ekranı geliyor sonra kapanıyor ne yapmam gerek?

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
System.ApplicationException: Unable to start service 647changedstatus False konum: #=zTLlL1UD_t3NfVZLIRg==.#=zDnJdNSE=(IntPtr #=zXQ2xw40=) konum: #=zTLlL1UD_t3NfVZLIRg==.#=zgPFLfPwtC29w(String #=z3FbVelk=, String #=zZNj68yI=, String #=zPLKqOtk=) konum: #=zhV7glHcvXlONSTmqgaVArQM=.#=zsIlXmW_uCgRr()

Arkadaslar burayı gecebilen var mı hilede

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Şu yeni hile sıkıntılı herhalde kimse kullanamıyor mu anlamadım ?

Üye
6 HİZMET YILI
esp acılmıyor

es

güzel kullanıyodum kullanamıyorum esp acılmıyo vıp olmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...